Ekonomi Kelebek’ten yılbaşı atağı

Kelebek’ten yılbaşı atağı

Paylaş
Kelebek’ten yılbaşı atağı

Türkiye’nin en köklü mobilya markası Kelebek, şık ve modern yılbaşı hediyesi almak isteyenlere hitap ediyor

Beyaz rengiyle bulunduğu odalara ferahlık katan Mollis kütüphane evlerin enerjisini değiştiriyor. Farklı tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Napi kitaplık, odalara hareketlilik getiriyor. Osiba ve Antok berjerler rahat oturumlarıyla konfor sağlıyor.

Kapitone puf ise yeni yılda rahatından ödün vermeyenleri unutmuyor. Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mobilya, 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kuruldu. 1986 yılına kadar İstanbul Haliç’te Kelebek markası ile kontrplak üretti.

1978’de dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak Düzce’de kurduğu modüler mobilya fabrikasını, Avrupa’nın en modern ve büyük tesislerinden biri olarak işletmeye açtı. 1990 yılında İMKB’de halka arz edildi. Bu yıl 80. yılını kutlayan Kelebek Mobilya, 186 bin metrekarelik bir sahada 40 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojileri kullanarak; mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürüyor.

Haberin Devamı