Siyaset Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu
Paylaş
Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

İNGİLTERE'DEKİ TERÖR SALDIRILARI

Terör kimden ve nereden gelirse gelsin hep birlikte insan olanların karşı çıkması gerekir. Terörün asla haklı bir gerekçesi olamaz. İngiltere'ye, İngiliz halkına başsağlığı diliyorum

BÜYÜK ÇERKES GÖÇÜ!

Büyük Çerkes göçü sırasında hayatını kaybeden Çerkes büyüklerine Allah'tan rahmet diliyorum.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA BAŞARISI

Hepimizi sevince boğan güzel günler de var. Fenerbahçe'nin final kupasını kazanması gururumuzdur. Aziz Yıldırım'ı, takımın koçunu ve oyuncularını yürekten kutluyorum. Acılarda olduğu gibi sevinçlerde de ortağız.

OYLARI ALDILAR, İŞÇİLERİ UNUTTULAR

Toplumun en zayıf kesimlerini ısrarla dile getiririz. Unutulan işçileri, taşeron işçileri de dile getirdik. Taşeron işçilerle görüştük, seçim bildirgemize de yazdık 'taşeron işçilere kadro vereceğiz' diye. İktidar partisi de yazdı seçim bildirgesine. Oyları aldılar, işçileri unuttular. Taşeron işçisi 21. yüzyılın kölesidir. İktidarın size uygun gördüğü köleliği yıkana, size kadro verilene kadar mücadeleye devam edeceğiz.

SEN KİM OLUYORSUN VALİ BEY?

Sen kim oluyrosun da geri adım atacağımızı düşünüyorsun Vali Bey. Asıl sen toplumun huzurunu bozuyorsun! Bir de baktık ki 19 Mayıs'ta Sözcü gazetesine de operasyon yapılmış. Bize sarayın valisi değil, devletin valisi lazım!

Cumhuriyet Gazetesi'nden sonra Sözcü Gazetesi'ne operasyon başlattılar. Savcı kardeşim, sen FETÖ'cü arıyorsan Saray'a bak, kabineye bak, AK Parti'ye bak...

KONTROLLÜ DARBE GİRİŞİMİNİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ


(Kontrollü darbe girişimi iddiası) Herkes tanık olacak buna! Bunu da ortaya çıkaracağız. Kontrollü darbe açığa çıkmasın diye darbe komisyonuna gelip ifade vermiyorlar. Kimin ne yaptığını gayet iyi biliyoruz. 15 Temmuz karşı darbe girişimidir. Bugün Türkiye Cumhuriyet karşı darbe girişimi ile karşı karşıyayız.FETÖ'cü diye baklavacı aldılar, çikolatıcılar aldılar bir tek siyasetçi bulamadılar.

İBNİ HALDUN OKUSA YASAKLAR

İbni Haldun dan tek satır okumadığına eminim. Okusa yasaklar.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbni Haldun Üniversitesi Sempozyumu'nda konuşmuş, "Kimi şarkiyatçıların şimdiye kadar hiçbir ülkede, hiçbir insanın Mukaddime gibi bir eser çıkarmamıştır diye tabir ettikleri İbn Haldun'un eserleri hak ettiği değeri görememiştir. En basitinden Auguste Comte gibi sorunlu şahısların fikirleri kabul görürken, İbn Haldun'u adeta mahkûm edilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.



Haberin Devamı