Gündem Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a postal cevabı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a postal cevabı

Paylaş
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a postal cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki "postal" tartışması büyüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek vermek için Hatay'a çok sayıda sanatçı ve sporcu ile birlikte Oğulpınar Hudut Karakoluna gitti. Ziyarette Erdoğan'ın kamufulajlı ve postallı fotoğrafları ekranlara yansımıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nda Hatay ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan," Duydum ki Hatay'a gidiyormuş. Eksikse parka ve postal gönderelim" dedi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerine ''Parka ve postalı ben öğrenciliğimden beri giyiyorum. Bizim vatanseverliğimiz parka ve postal vatanseverliği değil'' yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ben öğrenciliğimden beri postal ve parka giyiyorum." sözlerine değinerek "Siz teröristin parkası ve postalını giyersiniz. Biz Mehmetçik'in kamuflajı ve postalını giyeriz, aramızdaki fark bu." diye konuştu.

ERDOĞAN'A POSTAL CEVABI


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sözlerine grup toplantısında yaptığı konuşmada cevap veren Kemal Kılıçdaroğlu çok sert ifadeler kullandı.



Kemal Kılıçdaroğlu, "Benim Hatay ziyaretimden sonra Beyefendi postala mı ihtiyacın var parka falan eksikse onu da gönderelim demiş. Ben postalı da parkayı da 1968'lerde giydim. Sen 6. Filo'nun önünde secde ederken ben ülkenin bağımsızlığını savunuyordum. Benim postala parkaya ihtiyacım yok. Eğer elinde fazla varsa oğluna ver gönder askere yoksa oğlum askerden geldi parkasını ve postalını senin askerlik yapmayan çocuklarına göndereceğim." dedi.