Gündem Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüşte 9. günü tamamladı

Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüşte 9. günü tamamladı

Paylaş
Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüşte 9. günü tamamladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Güvenpark’ta başlattığı yürüyüşünün 9. gündeki etabını tamamladı. Öğleden sonraki yürüyüşe sanatçılar Erdal Erzincan ile Tolga Sağ da katıldı. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler 9. günde 20 kilometre yürüdü

9 günde 180 kilometreden fazla yürüyen Kemal Kılıçdaroğlu, geceyi Bolu girişinde kurulan kamp alanında geçirecek...

TÜRKÜ SÖYLEDİLER

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Güvenpark’ta başlattığı yürüyüşünün 9. gündeki etabını tamamladı. Öğleden sonraki yürüyüşe Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçıları Erdal Erzincan ve Tolga Sağ ile gazeteci-yazar Uğur Dündar’da katıldı. Erdal Erzincan ve Tolga Sağ, mola yerinde bağlama çalarak yürüyüşe katılanlarla birlikte türkü söyledi.

Erzinca ve Sağ, daha sonra Kılıçdaroğlu’nun sağına ve soluna geçerek birlikte yürüdü. İki sanatçının yol boyunca söylediği türkülere CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da eşlik ettiği görüldü.

EŞİ VE OĞLU DA KATILDI


Kılıçdaroğlu’na ailesinden büyük destek geldi. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem ve gelini Mine’de kol kola girerek Kılıçdaroğlu’na yürüyüş boyunca destek verdi. CHP’nin yurtdışındaki temsilciliklerinde görevli gençler de 12 ayrı dilde üzerinde “adalet” yazılı tişörtler giyerek liderlerine destek oldu.


Kılıçdaroğlu açıkladı! CHP Enis Berberoğlu için AYM'ye başvuracak