Yaşam Kemal Sunal: Ata'mın vefat ettiği gün doğum günü kutlayamam

Kemal Sunal: Ata'mın vefat ettiği gün doğum günü kutlayamam

Paylaş
Kemal Sunal: Ata'mın vefat ettiği gün doğum günü kutlayamam

Usta sinema sanatçısı Kemal Sunal'ın yıllar önce Uğur Dündar'ın sorusuna verdiği 'Ben bir balon değilim, sırtımı halka dayamışım' cevabı paylaşım rekorları kırmıştı. Kemal Sunal'ın şimdi de sosyal medyada doğum günüyle ilgili söylediği sözler en çok arananlar arasında

Ekranlarda her belirdiğinde büyük küçük herkesin yüzünde bir tebessüm beliriyor. Kemal Sunal, tam 17 yıl önce aramızda ayrıldı.

Uçak fobisi olduğu bilinen ve hayatında daha önce hiç uçağa binmeyen Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka adlı filmin çekimleri için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta kalkıştan hemen önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ancak Kemal Sunal hemen her gün televizyon ekranlarında sosyal medya paylaşımlarında karşımıza çıkıyor.


"BEN SIRTIMI HALKA DAYAMIŞIM"


Kendisine olan sevginin kaynağına ilişkin soruya Kemal Sunal şu sözlerle cevap veriyor: "Ben bir balon değilim. Öyle çıkanlar var ve ayakta kalmak için her gün TV'de görünmek zorundalar. Ben sırtımı halka dayamışım"

İşte Kemal Sunal'ın yıllar önce Arena programında Uğur Dündar'a verdiği röportajdaki o dikkat çeken ifadeler;

"ATA'MIN VEFAT ETTİĞİ GÜN DOĞUM GÜNÜ KUTLAYAMAM"

10 Kasım 1944'te dünyaya gelen Kemal Sunal doğum gününü kutlamama sebebini de yıllar önce şöyle açıklamıştı:

"Aslında 10 Kasım doğumluyum. Ama Atam'ın vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem, gülemem. 11 Kasım doğum günümdür.”

ALİ SUNAL'DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Instagram'dan babasının doğum gününü kutlayan Ali Sunal da "Ne yazayım diye düşünüyorum. Sen yanımda yokken artık sözlerim bitti gibi geliyor. Yokluğun öyle büyük bir boşluk ki bazen içinde kayboluyorum. İşte tam o zaman senin gülüşün, güzel bakışın, pırlanta kalbin aydınlatıyor yolumu. Ali Kemal Sunal sen bu dünyanın başına gelen en güzel şeylerden birisin. Doğum günün kutlu olsun benim melek babam..." notunu düştü.

KEMAL SUNAL'IN DOĞUM GÜNÜNÜ HABABAM SINIFINDA KUTLADILAR

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 'pasta sınıfı' öğrencileri Türk sinemasının usta komedyenlerinden Kemal Sunal’ın doğum gününde Hababam Sınıfı filmlerinin çekildiği Adile Sultan Kasrı’nı ziyaret etti.



Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle bir gün ertelemeli yapılan gezide pasta sınıfında eğitim gören 28 öğrenci yaptıkları pastayı Sunal'ın sınıftaki sırasında kesip oyuncunun doğum gününü kutladı.

Müzeye dönüştürülen sınıfta hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, daha sonra aralarında rol dağılımı yapıp Hababam Sınıfı'nı canlandırdı.


Haberin Devamı