Gündem Kemer'i güzeller bastı

Kemer'i güzeller bastı

Paylaş
Kemer'i güzeller bastı

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki düzenlenen güzellik yarışması için çoğunluğu Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden gelen, 26 genç kız kampa girdi

5. Miss Kemer International Güzellik Yarışması’na katılacak, aralarında Ermenistan, Rusya, Ukrayna, Moldova, Ukrayna, Estonya, Kırgızistan, Belarus’un bulunduğu ülkelerden Türkiye’ye gelen güzeller, Beldibi’nde misafir edildikleri otelde yarışma için çalışmalara başladı.

Kemer’de 2 Temmuz'da gerçekleştirilecek yarışmanın final gecesi için çeşitli dersler alan genç kızlar, aynı zamanda denizin ve güneşin de tadını çıkarıyor.

Güzellik yarışmasını düzenleyen şirketin sahibi Adnan Şeker, güzellerin final gecesine kadar Antalya ve Kemer’deki tarihi ve turistik yerlere düzenlenecek gezilerin yanı sıra, rafting, doğa yürüyüşü, cip safari turlarına katılacaklarını bildirdi.

Şeker, yarışma için Kemer’e en çok turist gönderen BDT ülkelerinin genç kızlarının davet edildiğini, böylece, bu ülkelerdeki gazete ve televizyonlarda Kemer’in tanıtımının yapıldığını söyledi. Yarışmada, Türkiye’yi 24 yaşındaki mimar Cansu Boru temsil edecek.