Magazin Kenan Doğulu parayı geri ödedi mi? (Açıklama geldi)

Kenan Doğulu parayı geri ödedi mi? (Açıklama geldi)

Paylaş
Kenan Doğulu parayı geri ödedi mi? (Açıklama geldi)

Kenan Doğulu uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın düğün parasını geri ödedi mi ödemedi mi? Kenan Doğulu'nun menajeri açıkladı!

Başaran Holding'e ait Bombardier Challanger 604 tipi özel iş jeti 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat hayatını kaybetti.

Uçak düşmese Mina Başaran, 14 Nisan'da Murat Gezer'le Çırağan Sarayı'nda 500 kişinin katılacağı ve Kenan Doğulu'nun sahne alacağı düğünle evlenecekti

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt, 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazadan sonra Çırağan Sarayı'nın 500 kişilik düğün için aldığı yüklü kaporanın tamamını, hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen iade ettiğini, Kenan Doğulu'nun da peşin aldığı paranın tamamını menajeriyle aileye gönderdiğini yazmıştı.

Ancak Habertürk yazarı Esin Övet dünkü yazısında Kenan Doğulu'nun parayı geri iade etmemiş olabileceğini söyledi.

''PARAYI İADE ETTİK, BELGELERİ VAR''

Duymayan Kalmasın adlı magazin programının sunucusu Cengiz Semercioğlu'na konuşan Kenan Doğulu'nun menajeri Fikret Özonur "Aldığımız kapora ücretini iade ettik. Düğünle ilgili yazılan-çizilen rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Başaran ailesi çok sevdiğimiz bir aile. Yaşananlar bizi çok üzmüştür. Çok sembolik bir kapora almıştık. Olay yaşandıktan sonra kaporayı iade ettik, belgeleri var"' dedi.


İran devlet televizyonunda jet kazasında ölenler için Türkçe başsağlığı


Mina Başaran'ın ölümünden sonra Çırağan Sarayı da Kenan Doğulu da parayı iade etmiş


Trabzonspor taraftarı Mina Başaran'ı unutmadı




Haberin Devamı