Spor Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi

Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi

Paylaş
Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Fransa'da kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı. Vücudunda kırıklar tespit edilen milli motosikletçinin uçağı İstanbul'a iniş yaptı

Dünya Supersport Şampiyonası'nda yarışan Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun sıralama turlarında yaptığı kaza sonrası bel ve kalçasında kırık tespit edildi.

Fransa'da dün sıralama turları esnasında kaza geçiren Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu taşıyan ambulans uçak İstanbul'a iniş yaptı. Kenan Sofuoğlu, daha sonra tedavisinin yapılacağı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kenan Sofuoğlu Türkiye'de:

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA YAPILDI


Geçirdiği kaza sonrası Kenan Sofuoğlu'nun durumu hakkında resmi Facebook hesabından açıklama yapıldı.



Milli Sporcumuz Kenan Sofuoğlu bugün Fransa yarışı için yapılan sıralama turlarında kötü hava şartlarında yeniden büyük bir kaza geçirerek Fransa'da acil olarak hastahaneye kaldırıldı.Sofuoğlu'nun bel ve kalçasında malesef ciddi üç kırık teşhisi konuldu. Sporcumuzun en hızlı şekilde tedavisini sağlayabilmek için Sağlık Bakanlığımız, Spor Bakanlığımız ve Dış İşleri Bakanlığımızın müşterek çalışmaları ile sporcumuz bu gece ambulans uçak ile Türkiye'ye nakli sağlanacak. Bütün sevenlerimize destekleri için teşekkür ederiz. Dualarınızı eksik etmeyin..

ÇAVUŞOĞLU HEMEN ARADI


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa'da kaza geçiren milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile telefonda görüştüğünü bildirdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kaza sonrası hastaneye kaldırılan Sofuoğlu ile telefonda görüştüğünü belirterek, "İnşallah kısa sürede iyileşecek" dedi.

Çavuşoğlu, "Fransa'da pistte kaza geçiren Kenan Sofuoğlu kardeşimle telefonda görüşüp geçmiş olsun dileklerimi ilettim. İnşallah kısa sürede iyileşecek" ifadelerini kullandı.

BAKAN BAK, TELEFONLA GÖRÜŞTÜ


Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Dünya Supersport Şampiyonası'nda kaza geçiren milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile telefonda görüştü. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, kaza sonrası Sofuoğlu'nun sağlık durumuyla yakından ilgilenen Bak, milli motosikletçiyi arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Sofuoğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Bak, Türkiye'nin milli sporcunun yanında olduğunu ve pistlere en yakın sürede döneceğine inandığını belirtti.

İşte kaza anı:


Haberin Devamı