Gündem Kendi canı kıymetli

Kendi canı kıymetli

Paylaş
Kendi canı kıymetli

Liseli Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren sevgilisi Cem Garipoğlu, ilk kez hakim karşısına çıktığında “Olaydan bir gün önce Münevver bana 'Sen ne biçim erkeksin?' diye hakaret edince kızdım” demişti. Bu sırada Münevver'in kardeşi Enver Karabulut “Senin kafanı keseceğim” diye bağırıp Cem'e bir şırınga fırlatmıştı. Cem şikayetçi oldu. Enver Karabulut'a 2 yıl hapis istemiyle dava açıldı

KATİL 197 GÜN KAÇMIŞTI!

Haberin Devamı

İstanbul’da 3 Mart 2009’da liseli Münevver Karabulut’u (17) başını keserek öldüren sevgilisi Cem Garipoğlu (18), 197 gün kaçtıktan sonra teslim olmuştu. Tutuklanan Cem Garipoğlu, 11 Şubat’taki ilk duruşmada “Olaydan bir gün önce Münevver bana ‘Sen ne biçim erkeksin?’ diye hakaret edince kızdım” diye konuşmuştu.

ŞIRINGADA TUZ RUHU VARDI

Bu ifade üzerine babası Süreyya Karabulut ve annesi Nagihan ile duruşmada bulunan Münevver’in kardeşi Enver yerinden fırlamıştı. Enver Karabulut, “Senin kafanı keseceğim” diye bağırıp üzerinden çıkardığı büyük boy bir şırıngayı Cem Garipoğlu’na saplamak istemişti. Başaramayınca da şırıngayı püskürterek Cem Garipoğlu’na fırlatmıştı. Şırınganın içinde tuz ruhu vardı.

Haberin Devamı

SIVI 'NİTELİKSİZ' SAYILMIŞTI

Gözaltına alınan Enver Karabulut, şırınganın içindeki sıvı ‘niteliksiz’ sayılınca serbest bırakılmıştı. Cem Garipoğlu ile adliye personeli Cumali Manas, polis Nadir Ertekin, jandarma Bayram Bürücü, İlhan Vural ve Aytuğ Yakıcı arbedede şırıngadaki sıvıdan yaralandıkları iddiasıyla Enver Karabulut’tan şikayetçi olmuştu.

SAVCI SIVIYI SİLAH SAYDI

Cumhuriyet Savcısı İsmail Şahin’in hazırladığı iddianamede, ‘Olayın basit bir yaralama olduğu, ancak kullanılan sıvı maddenin silah sayılması gerektiği’ belirtildi. Şırıngadaki tuz ruhunun yakıcı özelliğine dikkat çekildi. Olay sırasında 18 yaşından küçük olan Enver Karabulut hakkında ‘Kasten adam yaralamaya teşebbüs’ten 2 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.