Dünya Kendi cenazesinde öldü

Kendi cenazesinde öldü

Paylaş
Kendi cenazesinde öldü

Öldü sanılan Fagilyu Mukhametzyanov isimli kadın, kendi cenazesinde önce dirildi sonra da korkudan kalp krizi geçirerek öldü

Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da öldü sanılan 49 yaşındaki Fagilyu Mukhametzyanov isimli kadın, kendi cenazesinde önce dirildi sonra da korkudan kalp krizi geçirerek gerçekten öldü. İnanılması güç olay Rus basınına göre şöyle gelişti:

TABUTTAN DOĞRULDU

Birkaç gün önce evinde rahatsızlanan ve bir anda yere yığılan Mukhametzyanov, eşi Fagili Mukhametzyanov tarafından hastaneye kaldırıldı. Doktorlar da Fagilyu'nun kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini söyledi.

Büyük üzüntü yaşayan kocası, eşi için bir cenaze töreni düzenledi. Ancak üstü açık bir tabutta gömülmeyi bekleyen kadın, katılımcıların şaşkın ve korku dolu bakışları arasında bir anda gözlerini açarak doğruldu.

KENDİNİ TABUTUN İÇİNDE BULUNCA...

Kendini bir tabutun içinde yakınlarını da çevresinde görünce, cenazenin kendi cenazesi olduğunu anlaması çok sürmedi ve o şokla bir kalp krizi daha geçirdi. Fagili eşini hemen hastaneye götürdü. Ancak 12 dakika komada kalan Fagilyu, bu kez gerçekten yaşamını yitirdi.

Öfkeli eş Fagili, "Bu kadar sorumsuzluk olmaz!.. Ölmeyen eşime cenaze töreni yaptık ve bu onun gerçekten ölümüne neden oldu" diye isyan ederken hastane hakkında soruşturma açıldı.

GAZETEPORT

2

Haberin Devamı