Erkut Can Kendi haberlerini kendileri yazdılar
HABERİ PAYLAŞ

Kendi haberlerini kendileri yazdılar

Olmuyor... Olmuyor. Bu hafta daha soft yazılar yazayım dedim ama, 15 Temmuz’dan beri Türkiye’nin gündemi öyle dolu ki, bırakın günü, saati, her dakika bir haber düşüyor ekranıma. Vatan hainlerinin itiraflarını artık es geçiyorum. Birlik beraberlik haberleri ise tabii ki favorim. Ah, bir de saçmalayanlar olmasa. Ama işin kolayını buldum. Bu hafta kendi haberini kendi yazanlara bıraktım kalemimi. Bakın neler yazdılar.

BU BİR RECEP TAYYİP ERDOĞAN HABERİDİR

Üzüntü içindeyim. Çünkü...

“Biz bu yapıya iyi niyetle destek olduk. Şahsen ben de, asgari müştereklerde buluştuğumuz zannıyla yardımcı oldum... Allah dedikleri için müsamaha gösterdim... Bir ortak yanımız vardı... Sinsi planlarını uzun süre görmedik, göremedik... 2010 yılından itibaren meseleyi kendi arkadaşlarımıza bile anlatmakta güçlük çekiyorduk... Birçok arkadaşımız inanmıyordu... Şayet 17-25 Aralık sonrası aldığımız önlemler olmasaydı, bu girişim daha tehlikeli bir şekilde karşımıza çıkacaktı... Her şeye rağmen bu hain örgütün gerçek yüzünü çok daha önceden ortaya dökmemiş olmanın üzüntüsü içindeyim... Bundan dolayı verecek hesabımız olduğunu biliyorum... Rabbim de, milletim de bizi affetsin.”

Haberin Devamı

BU BİR NİHAT ZEYBEKÇİ HABERİDİR

Yaşadıkça insan sesi duymayacaklar

“Bunlara öyle bir ceza vereceğiz ki, ‘Keşke geberseydik de kurtulsaydık’ diyecekler. Cezalarla bunlara bir daha ömür boyu gün yüzü göstermeyeceğiz. Yaşadıkça insan sesi duymayacaklar. Sadece kendi seslerini duyacaklar. 1.5, 2 metrekare yerde lağım fareleri gibi geberip gidecekler.” Bu sözlere Başbakan Yıldırım cevap verdi: “Hainlere müsamaha göstermeyeceğiz. Ama intikam duygusu ile değil, adaletle hesap soracağız.”

BU BİR MELİH GÖKÇEK HABERİDİR

Meral Akşener başbakan olacaktı

“Bunlar bizi öldürecekmiş. Listelerinde 1’inci sırada Cumhurbaşkanımız, 2’nci sırada Başbakanımız, 6’ncı sırada da ben varım... Allaha hamd olsun bu hainlerin hedefiymişiz. Torunlarımıza bırakacağımız miras bu... Başarılı olsalardı başbakan Meral Akşener olacaktı. Propaganda süresince onu destekleyenler FETÖ’cülerdi... Onun için ‘15’inden sonra çok güzel şeyler olacak, başbakan olacağım diyordu.”

Haberin Devamı

Hele bir sorun bakalım

Şehir içindeki askeri kışlaları şehir dışına taşıyıp, sonra da kışlaları yıkıp, arazilerini park yapacaklarmış. İyi güzel de, bu işe neden Gezi’den başlıyorsunuz. Her fırsatta da bunu tekrarlayarak. Yahu orası zaten park. Parkı yok edip kışla yapmak ne oluyor peki. Kışla filan yapmayın öyle kalsın. Hani siz milletin dediğini yapardınız. Sorun bakın ne diyecekler. Millet parkının park olarak kalmasını istiyor. Yapacağınız kışlanın önünde fotoğraf çektirmek değil. Anlatabildim mi Sayın Topbaş. “Cumhurbaşkanımız da öyle istiyor” kolaycılığına sığınmak size yakışmıyor.

Toplardan naber?

Anayasa Mahkemesi bile işin içine girdikten sonra demek ki Cemaat’in girmediği devlet kurumu kalmamış. Petkim’den TUBİTAK’a, güya özerk TFF’den THY’na kadar. Daha ne olsun. Olsun ama. Milli Piyango İdaresi de bir araştırılsın bakalım. Şans topları nasıl dönmüş. Kimlerin şansı yaver gitmiş

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder