Osman Şenher Kendimizi kandırmayalım
HABERİ PAYLAŞ

Kendimizi kandırmayalım

Haberin Devamı

İstanbul’da 3 farkla yenildiğimiz Hırvatistan’la dün gece yenişemedik. A Milli Takımımız; Volkan, Gökhan Gönül, Arda, Emre, Hakan, Sabri ve Burak oynamamasına rağmen ilk maça nazaran daha istekli, rakibe direnen bir ekip görüntüsündeydi. Sakın bu görüntü hiç kimseyi kandırmasın. Biz futbol olarak Avrupa’nın her geçen gün daha çok gerisinde kalıyoruz.

[[HAFTAYA]]

Yeni hoca gelse de bu uzun süre değişmeyecek. En azından yeni hoca eminim Hiddink-Oğuz Çetin ikilisinden daha adaletli olacak. Dün gece bakıyorum Selçuk Şahin, Selçuk İnan orta sahada. Bu iki futbolcudan daha iyi olan Mehmet Topuz nerede? İstanbul’da. En azından milli takım forması için rekabet olacak. Kaleci Sinan aslan gibi bir çocuk.

Adam sakin, refleksleri güçlü. Volkan’ın morali bozuk, sorun yaşıyor. Oynat Sinan’ı. Sinan’ı oynatmıyorsan al Tolga’yı. İstanbul’daki maçta Sinan kalede olsaydı inanın yediğimiz 2. ve 3. golü kurtarırdı. Böyle güçsüz bir milli takımla rezil olmaktansa, en azından bir 4 sene yeniden yapılanacağız. Kabuğumuza çekilelim. 75 milyon Türk insanına anlatalım; “4 sene milli takımdan bir şey beklemeyin” diyelim. Yaralarımızı ancak sarabiliriz. Hırvatistan’a gol lazım olsaydı, inanın atardı. Bunun için kendimizi kandırmayalım. Hırvatlar maç sonrası öyle bir kutlama yaptı ki inanın kıskandım. Şimdi Hırvat futbolcular kendi memleketlerinde kahraman oldu. Bizim futbolcular ise “Neden eleştiriliyoruz?” diyorlar

Sıradaki haber yükleniyor...
holder