Türkiye (Son Dakika) 'Kendin aldın ecelin oldu'

'Kendin aldın ecelin oldu'

Paylaş
'Kendin aldın ecelin oldu'

Biriktirdiği parayla kendine motosiklet alan 20 yaşındaki Hüseyin İşbakan, kaza geçirdi. Oğlunun ölüm haberini alan anne Nilüfer İşbakan, 'Motositlet istedin almadık. Kendin aldın ecelin oldu' diye feryat etti

Kaza, dün Atatürk Caddesi Mimar Kemalettin Kız Meslek Lisesi karşısında meydana geldi. Sarnıç’a giden 25 yaşındaki Üveys Uludağ yönetimindeki otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı.

Haberin Devamı

Orta refüjü aşan otomobil, karşı şeride geçerek 44 yaşındaki Beyazıt Kahyaoğlu’nun kullandığı hafif ticari araç ile çarpıştı. Yönetimindeki motosikletle bir akrabasının akşam yemeği daveti için Sarnıç’tan ilçe merkezine giden 20 yaşındaki Hüseyin İşbakan da duramayarak, kazaya karışan hafif ticari araca arkadan çarptı.

Kasksız ve ehliyetsiz olduğu belirtilen motosiklet sürücüsü İşbakan, başına aldığı darbe ile yerde kaldı. Aynı yemek davetine giden akrabasının yoldan geçerken gördüğü kaza, polise ve sağlık ekiplerine bildirildi. Acil yardım ekipleri, İşbakan’ı İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen İşbakan, kurtarılamadı.

ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Haberin Devamı

Ailesinin karşı çıkmasına rağmen bir süre önce kendi biriktirdiği parayla motosiklet satın aldığı öğrenilen İşbakan’ın kaza yaptığını haber alan yakınları, hastaneye koştu.

Oğlunun ölüm haberini alarak gözyaşına boğulan annesi Nilfer İşbakan, "Motositlet istedin almadık. Kendin aldın ecelin oldu" diye feryat etti.

Yapılan kontrolde alkolsüz olduğu belirlenen ve kazayı yara almadan atlatan otomobil ile hafif ticari aracın sürücüleri gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA