Dr. Haydar Dümen Kendinize şans tanıyın
HABERİ PAYLAŞ

Kendinize şans tanıyın

Haberin Devamı

Orgazm pek çok kadının aşamadığı bir sorun. Bu konuda çiftin elindeki tek silah fanteziler ama o da kişiden kişiye farklı etki yapıyor. Zaman ve sabır en büyük ilaç. Kendinize bu konuda şans tanıyın, mutluluğu bulacaksınız.

BÖYLE SORU YOK!

Ufaklık yan çiziyor


26 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girerken benim ufaklık yan çiziyor ve sertliğini kaybediyor. Kız yakında beni terk edecek. Bir çare bulun.

CEVAP

Çareyi buldum değerli okurum. Kız terk etmeyi düşünüyorsa, sen ona yardımcı ol! “Ne yapalım, kader” de. Bu söz kılıç gibidir. Her yerde ve her konuda keskin ve geçerlidir. Biraz da zorla randevuna geç git, sözünde durma. O arkadaşınla frekansların tutmamış.

Sendeki titreşimler de mastürbasyona şartlanmış. Al gülüm ver gülüm olamamış. Bu durumda umut bir başka bahara kalmış. Sana 4 yıl süre, bu zamanın sonunda evlen. İçgüdülerini yokla, biraz fantezi ateşini alevlendir. Eğer bu kızla evleneceksen benim de önerilerim değişecektir.

Bazen ilişkiyi yarıda bırakıyorum

Ben ve karım 23 yaşındayız. Ben çok istekli başlıyorum. Ön sevişme iyi gidiyor ama ilişkide zevk almıyorum. Karım da çoğu zaman istemediğini söylüyor, orgazm olamıyor. Bazen ilişkiyi bırakıp kalkıyorum, isteksizlik oluyor. Penisim 11 santim. Bize yol gösterin.

CEVAP

Değerli ve sevgili okurlarım, taşlar yerine oturmadan evlilik binasının inşasına başlamışsınız. Toprak kaygan, plan, proje, alt yapınız noksan. Bir alkış, iki görev, üç porsiyon beklenti bunları karıştır ver fırına...

Fırından çıkan tatsız tuzsuz küle dönmüş. Durumunuz tedaviliktir. Tedavisi uzun sürelidir. Sonucu da garanti değildir. Git-gel geçsin zaman, gitsin paralar yine aynı tas aynı hamam. Bu çileyi kim çeker değerli okurlarım? Zordasınız yine de çaresini aramalısınız. Sonuç yoksa uzatmamalısınız.

Bahar yüzünden mi isteksizim?

22 yaşındayım, çok istekliydim. Haftada 5-6 mastürbasyon yapardım, kızları görünce içim fena olurdu. 2 haftadır isteksizim. Bir abi “Bahar geldi, ondandır” dedi. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, seni değil, abini kutlarım. Yeni bir teori atmış ortaya. Benim bildiğim baharkondular sıcaklık başlayınca coşarlar. Abine göre şöyle 3 ay bekleyiver, bahar da geçip gidiversin. Al eline baltayı, izcilerin ‘Baltalar elimizde’ şarkısını söyleye söyleye dal ormana. Ormanda oduncunun eşeği, kaba saba döşeğini bulunca uzan yatağa. ‘Bekledim de gelmedin’ şarkısını mırıldanmaya başla!!! Baksana o da nesi? Senin oğlan yırttı kafesini, giymiş kırmızı takkesini sana bakıyor. İşte her şey tamam. Ne eksik? Partner. Bu kadarını veren şans onu da verir, delikanlı dediğin de beklemesini bilir.

Penisim küçük mü?

19 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 14 santim. Bana küçük gibi geliyor. Sizce normal mi?

CEVAP

Normal yavrum, normal, endişelenme.

Kan neden geliyor?

25 yaşındayım. 2 gün önce bir geneleve gittim. Orada bir kadınla ilişkiye girdik. Bu sırada penisimden kan gelmeye başladı. Nedenini bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, içeride polip, taş, kum ya da böbrekte ve idrar torbasında bir sorun vardır. Ya da orgazm sırasında şiddetli kasılmadan meninin geliş kanallarında kılcal damarlarda çatlama da olabilir. Yani bir idrar tahlili gerekebilir. Sonuç ondan sonra söylenir.

Küçültmenin yolu yok mu?

22 yaşındayım, penisim biraz büyük. Büyük diye kızlar ilişkiye girmek istemiyor. Korkuyorlar. Küçültmek için ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, küçülmüyor. Kızları da korkutma. Oyunu kuralına göre oyna. Benden bu kadar, doğru yolda yürü.

İlişkiye girdiğim anlaşılır mı?

24 yaşında kızım. 1 yıl önce nişanlıydım. İlişkiye girdik, sonra ayrıldık. İlişki sırasında benden kan gelmedi. Doktor zarımın esnek olduğunu söyledi. Acaba evlenmeye kalksam eşim başka biriyle ilişkiye girdiğimi anlar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, üzülme. Evlendiğin zaman eşin daha önce ilişkiye girip girmediğini pek anlayamaz.

Hamile miyim?

24 yaşında kızım. Nişanlımla arada ilişkiye giriyoruz. Geçen ay adet görmeme 3 gün varken ilişkiye girdik, bir daha adet görmedim. Eczaneden test aldım, negatif çıktı. Acaba yeniden test yaptırsım mı?

CEVAP

Güzel kızım, 1 hafta 10 gün daha bekle. İkinci bir testi o zaman düşünelim.

Evlenmesem daha mı iyi?

Cinsel organımın çok büyük olması. Hayat kadınlarıyla bile ilişkiye giremiyorum. Şu an nişanlıyım, 2 aya evleneceğim. İlk ilişkide problem olur mu? Acaba hiç evlenmesem mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlenmekten vazgeçme. İlk ilişkide sorun yaşayacaksın. Bu sorunlar bir süre devam edebilir. Ancak bir ölçüde bazı öneriler ya da teknik yöntemlerle çözüm bulunur. Dikkatli ol!

Kocam sinirleniyor

10 yıldır evliyim. İlişkimiz 2 saat sürüyor ama ben orgazm olamıyorum. Sonradan mastürbasyon yapıyorum. Kocam bu duruma sinirleniyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, fanteziler bu konuda tek silah. Bence durumunu kabullenip orgazmını mastürbasyonla bitirmen uygun. Gerilimli kalman iyi değil. Ancak 2 saat cinsel ilişki övünülecek bir durum değil. Başka sorunlar çıkar; vajina dokusunda gevşeme, tahriş ya da erkekte performans zorluğu gibi.

Neden cinsel organım sertleşmiyor?

Penisim 2 haftadır sertleşmiyor. Ne yaptımsa bir türlü ereksiyon olmadı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kafayı takarsan 15 gün daha sertleşmeyecek. Takmazsan, yarından sonra bir akşam uyandığında penis hazır ol durumda olacak. Hepsi bu.

Acaba bozuldu mu?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmedik. Ama sevişirken kıyafetlerimin üzerinde eliyle cinsel organıma dokundu. 5 saat sonra kan geldi, ardından mide bulantısı başladı. Acaba zarım yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, hem zar yırtılmadı hem de gebe değilsin. Psikolojik dengeni zorlamışsın. Midende de bir şey yok. Hadi bakalım güzel ve iyi yolculuklar. Hayat yolu uzun çünkü.

Tek damla kan gelmedi

Nişanlımla ilişkiye girdik ama bir damla kan gelmedi. Kızlık zarı esnek mi, geride mi? Başka biriyle birlikte olmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı giriştedir. İleride ya da geride değil. Kesinlikle esnek olduğuna inan. Çünkü kadın severse yüreğini ve başka dokularını bir başkasına teslim etmez. Bu esnek kızlık zarlarının oranı da çok yüksek.

3’üncüde kan vardı

Erkek arkadaşımla 3 kez ilişkiye girdim, üçünde de kan geldi. Acaba neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, içerideki kılcal damarların basınçtan dolayı zedelenmesinden. Tekrar tekrar kan gelirse üroloji bir uzmanına gitmen gerekir.

Yaptıkça yapıyorum

17 yaşındayım. Çok istekliyim. Mastürbasyon yaptıkça tekrarlıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, bol hareketle bedeni geliştirmeye çalış. Koş, kalp damarların açılsın ki ileride kalp hastalıkları riskine girmeyesin. Hem de kilo almazsın. Geriye bir de aklına egemen olman kalır. Yani arabanın frenine bas biraz, bas.

GÜNÜN SÖZÜ

Yerinde övgüler en iyi ödüldür, cana can katar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder