Magazin Kendisi 29, elleri 50 yaşında

Kendisi 29, elleri 50 yaşında

Paylaş
Kendisi 29, elleri 50 yaşında

Fit bir vücuda sahip olan Ebru Şallı, ellerindeki damarların kendisini yaşlı gösterdiğini düşünüyor

İkinci çocuğuna hamile olan Ebru Şallı, pilatesin yanı sıra düzenli beslenme sayesinde fit bir vücuda sahip. Gençlik sırrını spor ve sağlıklı beslenmede bulan Şallı, ellerinin yaşlı görüntüsünden çok şikâyetçi. Ellerindeki damarların git gide belirginleşmesinden ve ellerini 50 yaşında gibi göstermesinden mustdarip olan 29 yaşındaki Ebru Şallı, bir an önce bu sorundan kurtulmak istiyor.

Haberin Devamı

Habertürk'ün haberine göre, hamile olduğu için ilaç kullanamayan, hiç bir cerrahi mücadeleye maruz kalamayan Şallı, doğumdan sonra varis tedavisinde kullanılan skleroterapi yöntemiyle bu sıkıntısından kurtulacak. Şallı gibi fit vücudunu spora borçlu olan Madonna’nın elleri de ilerleyen yaşını ele veriyordu. Dünyaca ünlü pop yıldızı da aynı yöntemle artık daha genç ellere sahip.

Skleroterapi nedir?

Skleroterapi varisleri tedavi eden bir yöntem. Sklerozan adı verilen bir madde damar içine direkt olarak enjekte ediliyor ve damar duvarlarında bir enflamasyon (iltihabi reaksiyon) meydana geliyor. Varisler, belirgin damarlar, birkaç haftada kayboluyor.