Uğur Alkapar Kendisi sustu kocası konuştu
HABERİ PAYLAŞ

Kendisi sustu kocası konuştu

Haberin Devamı

Jennifer Aniston, kendisini Angelina Jolie için terk eden Brad Pitt’in boşanma haberleri için yorum yapmamıştı. Ama eşi Justin Theroux o kadar ketum davranmadı. Muhabirlerin sorusu üzerine “Benim annem babam da boşanmıştı. Tüm söyleyebileceğim o çocuklar için berbat bir durum olduğu” dedi. Brangelina’nın 6 çocuğu var.

AYNI HİKAYE

Şarkıcı-oyuncu Nick Jonas, Honolulu’da Venezuelalı manken Sarah Duque Lovisoni ile görüntülendi. Birlikte yüzdüler, güneşlendiler, alışverişe çıktılar. Çıkan aşk dedikoduları üzerine de “Sadece arkadaşız” dediler. İnandınız mı?

GERÇEKLER ACIDIR

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’u ziyaret eden Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, Temmuz’da nişanlısı Rus milyarder Egor Tarabasov’dan şiddet gördüğünü iddia ederek ayrılmıştı. Sonra da “Egor paramı yedi” demişti. Egor Tarabasov’un avukatı şu açıklamayı yaptı: “İlişkileri boyunca Lindsay Lohan, Egor Tarabasov’un kredi kartını kullanmış, kendisine ve ailesine hediyeler almıştır. Son filminde batırdığı binlerce doları da Egor Tarabasov karşılamıştır ve şiddet uyguladığı iddiası gerçek dışıdır.”

ARTİSTTEN SATILIK EV

Leonardo DiCaprio, California-Studio City’deki evini satılığa çıkardı. İlgileniyorsanız 4 yatak odalı çiftlik evinin havuzu, geniş bir bahçesi, şahane bir mutfağı var. Fiyatı da 2 milyon 395 bin dolar (7 milyon TL). İçeride Leonardo’nun unuttuğu bir şeyler bulmak isterseniz hayal kırıklığına uğrayacaksınız, çünkü kendisi burada hiç oturmadı!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder