Magazin Kendisine sarılanı 'tanımıyor'

Kendisine sarılanı 'tanımıyor'

Paylaş
Kendisine sarılanı 'tanımıyor'

Kendisine sarılanı 'tanımıyor'

Bodrum’da esmer bir güzelle OK Dergisi’nin objektiflerine yakalanan işadamı Erol Aksoy, yanındaki kadını tanımadığını açıkladı. Hurriyet'in haberine göre fotoğraflarının çekildiği sırada teknede yalnız olmadıklarını belirten Erol Aksoy, meçhul güzelin işletmeci Emre Ergani’nin arkadaşlarından biri olduğunu ileri sürdü. “O kadın arkadaşı ben de tanımıyorum” diyen ve “yasak aşk” iddialarına güldüğünü belirten işadamı, “Kadın size sarılmış gibi görünüyor” sorusuna, “Evet öyle görünüyor ama gerçek öyle değil. Dikkat ederseniz o arkamda dururken ben kendimi çekiyorum” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

BAŞ BAŞA DEĞİLDİK

Aksoy sözlerine şöyle devam etti: “Ajda Pekkan’ın konserinden önceydi... O kadın, Emre Ergani’nin denize girmek için açıldığımız sırada tekneye binen arkadaşlarından biri olmalı. Fotoğrafta baş başa gibi gözüküyoruz ama o sırada başka insanlar da var yanımızda. Anlık bir kare bu... Fotoğrafın altına ‘aşk’ yazıldığı için çok güldüm açıkçası...

” İNCİ AKSOY: "BENİ BU İŞLERE BULAŞTIRMAYIN"

Erol Aksoy’un eşi İnci Aksoy ise olay görüntülerinden ardından şunları söyledi: “Ben bursiyerleri olan bir vakfın yönetim kurulu başkanıyım ve adımın bu tür haberlerle anılmasını istemiyorum. Dolayısıyla konuşmayacağım. Ayrıca Erol Bey bir pop yıldızı ya da oyuncu değil, işadamı. Biriyle görülebilir de, baş başa yemek yiyebilir de. Bunu bu kadar abartmaya gerek yok.”

Haberin Devamı