Magazin Kerem Bürsin kimdir? Serenay Sarıkaya'yla ayrıldılar mı?

Kerem Bürsin kimdir? Serenay Sarıkaya'yla ayrıldılar mı?

Paylaş
Kerem Bürsin kimdir? Serenay Sarıkaya'yla ayrıldılar mı?

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? Neden ayrıldılar? Kerem Bürsin kimdir? Magazin gündemine adeta bomba gibi düşen olayla ilgili detayları son dakika bilgisiyle derledik. Uzun süredir birliktelik yaşayan çift sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafları sildiler. Bu hamleyle herkes Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldılar mı ayrılmadılar mı diye merak etmeye ve sorgulamaya başladı. Kerem Bürsin'den iddialara son dakika açıklaması geldi.

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya'yla ayrıldılar mı? Kerem Bürsin kimdir? Ayrılık sebepleri ne oldu? İşte merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde... Uzun süredir beraberlik yaşayan Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya’dan çok konuşulacak hamle...

Akşam Life'da yer alan habere göre; Bürsin ile Sarıkaya, Instagram hesaplarından birlikte çekilip yüklemiş oldukları fotoğrafları sildi. Birbirine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikilinin bu hareketi herkesi şaşırttı. Yalnızca kendi fotoğraflarına yer veren sevgililer ‘İkili arasında neler oluyor’ dedirtti.

KEREM BÜRSİN İLE SERENAY SARIKAYA AYRILDI MI?

Kerem Bürsin sevgilisi Serenay Sarıkaya ile hakkında çıkan ayrılık haberine ınstagram'dan cevap verdi. Bürsin, "Genelde yapmam... ama neden 'bullshit' haber paylaşıyorsunuz;) Come on... biraz kendinize saygınız olsun" dedi.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?


Kerem Bürsin (d. 4 Haziran 1987, İstanbul), Türk oyuncu ve yapımcı. Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.Daha öncede her yaz tatilinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.Kerem Bursin'in rol aldığı filmler; 2013 The Living Dead, 2010 Sharktopus, 2008 Killian, 2007 The Architect, 2006 Razor Man, 2010 Kiss of Death.2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Haberin Devamı