Spor 'Kerim Frei'yı 1 yıldır takip ediyoruz'

'Kerim Frei'yı 1 yıldır takip ediyoruz'

Paylaş
'Kerim Frei'yı 1 yıldır takip  ediyoruz'

Fatih Terim, ''Galatasaray her genç oyunda olduğu gibi onda da ısrar edecektir. Geçen seneden beri Kerim'le ilgileniyoruz'' dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, GSTV'de canlı yayına katılarak gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Manchester United maçının çok farklı olacağını ifade eden Terim, ''Manchester maçından galibiyetle çıkmalıyız. Karabük maçındaki gibi oynamayacağız. Seyirci avantajımızı kullanarak maçı kazanacağız'' dedi.

Transfer konusuna da değinen Fatih Terim, Everton'da forma giyen Kerim Frei'yi 1 yıldır takip ettiklerini açıkladı. Terim, ''Galatasaray her genç oyunda olduğu gibi onda da ısrar edecektir. Geçen seneden beri Kerim'le ilgileniyoruz'' dedi.

Terim, Ricardo Quaresma haberleri ile ilgili olarak, "Abdurrahim Albayrak, Quaresma ile ilgili sezon başında Beşiktaş ile görüştü ama teklifimizi Beşiktaş kabul etmedi'' diye konuştu.

3 Temmuz sürecinin tarihin en enteresan süreçlerinden biri olduğunu belirten Terim, ''İnşallah bir daha da böyle bir şey olmaz. Ben Avusturya'dayken yaptığım açıklamada "Kimsenin mutsuzluğu bizim mutluluğumuz olmaz" demiştim. Şimdi de aynı fikirdeyim’’ dedi.

ntvmsnbc

Haberin Devamı