Selin Çakar Kerimcan Durmaz’ı kim dövdü?
HABERİ PAYLAŞ

Kerimcan Durmaz’ı kim dövdü?

Haberin Devamı

Malum sosyal medyanın varlığı artık birçok alanda belirleyici rol oynuyor. Buna ekran da dahil. Belki henüz 1 yıl bile olmadı ‘Kerimcan’ ismi bir şekilde gündemimize gireli. Önce çektiği kısa videolarla ünlendi. Sonrası klasik zaten. Futbolcu eşleri ve birkaç ünlü ile yan yana çıkan haberler. Sonra sinema filmi haberi, yarışma programı bir de baktık ki Kerimcan Durmaz ekranda. Elbette ortada ekrana dair yapılan bir şey yoktu ama herkesin alkış tutacağı bir şov vardı. Aslında bu durumun Andy Warhol’un meşhur sözünden hiçbir farkı yok; ‘herkes bir gün 15 dakikalığına ünlü olacaktır’. Katıldıkları yarışma programlarıyla birkaç ay konuşulup sonra ekranda esamesi bile okunmayan diğerlerinden daha farklı olmayacaktı Kerimcan için yazılan hikaye.

Ekran bir anda parlayıp popüler olan hemen her ismi kullanır, izlettirir ve seyirci sıkıldığında da bir kenara atar. Ne sosyal medyadaki milyon takipçili hesabın ne de sadece birkaç ay önce seni allayıp, pullayıp, alkışlayanlar durumu değiştiremez. Kerimcan Durmaz’ı döven, kişilerden ziyade ‘fazlaca şişirilmiş popülerite’ dir. Çok daha kötü bir durum yaşanabilirdi. Bu olayın çok daha vahim sonuçları olabilirdi. Ama emin olun o bile birkaç gün konuşulur sonra ekranda yeni isimler yeni olaylar dönmeye başlardı.


Seren Serengil, Deniz Akkaya ve bir maskeli balo


Gün içinde televizyon izleme gibi bir şansım olmuyor ama Star Tv’de yayınlanan Duymayan Kalmasın programının sunucuları Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in giydikleri kıyafetler bir şekilde karşıma çıkıyor.

En son hafızamda fazlasıyla yer eden Seren Serengil’in giydiği bir elbise vardı ki gerçekten bir maskeli balodan fırlamış gibiydi. Hatta başında tüy bile vardı. Sabah saatlerinde yayınlanan ve sohbet havasında geçen bir program için seçilen fazla gösterişli elbiseler (hatta neredeyse abiye), ağır makyaj ve saç modeli bir seyirci olarak benim gözümü fazlasıyla yoruyor.

Konular rahat, ortam rahatken kıyafetler de rahat olsa programın bütünlüğü açısından daha iyi olacak.


Ve bir Meryem Uzerli haberi


Meryem Uzerli’nin bu sefer de Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılıp katılmayacağı haberleri gündemden eksik olmuyor.




En son okuduğum habere göre Uzerli diziye bir Rus ajanı olarak katılacakmış. Keşke bir süre ekrana ara verse. Bir nefes alsa ve gerçekten hikayesine inandığı, sağlam bir işle geri dönse. Sanki ekranda olmak için ısrar ettikçe yanlış tercihler yapıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder