Magazin Kerimcan Durmaz’ın Samsun'da sahne aldığı mekanda olay çıktı

Kerimcan Durmaz’ın Samsun'da sahne aldığı mekanda olay çıktı

Paylaş
Kerimcan Durmaz’ın Samsun'da sahne aldığı mekanda olay çıktı

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın dün akşam Samsun'da sahne aldığı mekanda olay çıktığı ve Durmaz'ın da yaralandığı iddia ediliyor

30 Kasım’da Saın silahlı saldırıya uğradığı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı.

KERİMCAN YAŞANANLARI ANLATTI


Kerimcan Durmaz'ın sahne aldığı mekanda bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında kavga çıktı, pompalı tüfekle ateş edildi. Hürriyet'e konuşan Kerimcan Durmaz yaşadıklarını anlattı: "Ben sahnedeyken birileri beni hemep tutup dışarı çıkardı. Hızla dışarı çıkarken ayağım burkuldu. Ama ben silah sesi duymadım. Çıkan kavganın benimle bir ilgisi yok. Şu anda sağlığım iyi ve İstanbul'dayım."

KERİMCAN DURMAZ YARALANDI MI?


Hafif yaralandığı iddia edilen Durmaz, Twitter’ın bugünkü en çok konuşulan gündemine girdi. Kerimcan Durmaz ayağının burkulması dışında bir zarar görmedi.


Kerimcan Durmaz: 'Çok eşli bir muhafazakarım'


Ekşisözlük’te de Kerimcan Durmaz’a saldırı başlığı açıldı.

KERİMCAN'A YUMRUK ATTI


Duymayan Kalmasın'a konuşan görgü tanığı ise olayı şöyle anlattı:

"Oynaya oynaya geldi Kerimcan'a bir yumruk attı, yumrukla yere düştü. Kerimcan kendini seyircilere attı, korumasının kafasına şişe kırdılar. Kerimcan'ı izleyemeye gelenler bir anda Kerimcan'a saldırmaya başladılar. Ellerinde bıçaklar vardı."

AKILLARA ALEYNA TİLKİ GELDİ


Geçtiğimiz ayda Diyarbakır'da sahne alan Aleyna Tilki'nin sahne aldığı mekana saldırı olmuş, Aleyna Tilki olaydan yara almadan kurtulmuştu. Ancak Tilki bu olaydan sonra psikolojisi bozulduğu için ülkeden kısa süreli de olsa gitmişti.

Haberin Devamı