Dr. Haydar Dümen Keşfetmek zaman alır
HABERİ PAYLAŞ

Keşfetmek zaman alır

Haberin Devamı

Kadınların cinselliğe alışması, bedenini keşfetmesi zor oluyor. Bu yüzden her şeyin hızla çözülmesini beklemeyin. Zevk almayı da, orgazmı da kadın zamanla öğrenir. Tabii erkek olarak siz ona destek verip ruhunu okşayacaksınız ki işler yoluna girsin...

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim beni uyandırıyor

Kız arkadaşım her sabah erken saatlerde beni kaldırıp cinsel ilişkiye girmek istiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli hayalperest okurum, ne yapayım? Kıza telefon edip ‘Yapma kızım. Çocuk uyusun da büyüsün, tıpış tıpış üniversiteye gitsin, diplomasını alsın, iş bulsun, sonra anacığını, anneciğine seni istemeye göndersin’ mi diyeceğim? Ya da kızın olan sermayesini tüketirsen, evlenmeyi de düşünüyorsan hava alırsın diye geleceğinizin olmayan binasını boyatıp yeşil pencereye kırmızı panjur mu takayım? Ne biçim erkeksin be değerli okurum? At senin, yol senin. İster binersin, ister binmezsin.

Ya hamile kalırsa?

20 yaşındayım, penisim 19 santim, her gün mastürbasyon yapıyorum. Cinsel ilişkiden korkuyorum. Sanırım ilişkiye girdiğim ilk kişi hamile kalacak. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, demek ki elinin altında istediğin zaman ilişkiye gireceklerin var. İlk ilişkide hemen senin tohumunu kapacaklar sonra 9 ay uykuya ve seni uyutmaya yatıracaklar. 9 ay sonra “Babacığı bak tıpkı sana benziyor” diye seni pohpohlayarak ya nikah kıydıracaklar ya da “Babasın ama sadece taşıyıcısın” diye isim mi takacaklar? Biraz kuşkulusun gibi geldi bana. Ben de akıl vereyim sana. Hayalindeki aday kadın bu işe adım atarken önlemini alır. Sen de sana düşen korunmayı yaparsın.

Eşimi tatmin edemezsem?

20 yaşındayım. Girdiğim bütün ilişkilerde boşalmam 2-3 dakika sürüyor. Evlenince eşimi tatmin edemem diye korkuyorum. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Edersin değerli okurum, edersin. Erkeklik öldü mü ya! Bu yaşta bunca kadınla ilişki nasıl yani? Hayali mi yoksa gerçek oldu mu? Senin eşine kavuşmana nereden baksan 6-8 yıl var. Biraz bekle bakalım. Atalarımız bu tür hayaller için ‘Ölme eşeğim ölme, yoncalar çıksın ye de öyle öl’ der diye nasihat ederler. Evlendin, karnın doydu. Kiralık ev buldun, dayadın, döşedin. Ne? Daha saymayalım. Ya “Eşimi tatmin edemezsem” diye düşünme inceliğin zaten hapı yuttuğunun ve hayaliciliğinin resmidir. Boşver, herkes kendi yoluna gitsin. Durumuna göre sen idare edersin.

Hamile kalır mı?

22 yaşındayım, sevgilim de 20 yaşında. Üzerimizde bir şey yokken seviştik ama birleşmedik. Bu sırada ben onun vajinasına boşaldım ve hemen kuruladım. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Kalmaz değerli okurum.

Neden orgazm olamıyor?

24 yaşındayım. Sevgilimle sürekli sevişiyoruz. Ben onun orgazm olduğunu sanmıyorum. Sevişmemiz 2 saat sürüyor ama olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, her kadının bir cinsel huyu ya da özelliği vardır. Bütün koşullar yerindeyken bile kadınların çoğu orgazm güçlüğü çeker. Ama 2 saat ön sevişme ise biraz uzamış. Kadın yorulabilir. Biraz da kendini düşün. Çünkü olumsuzluğu sana yansıyabilir. Sen oyunu kuralına göre oyna.

Zararı var mı?

17 yaşındayım. Haftada 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum. Zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 3-4’e indiriver.

Erken boşalıyorum

27 yaşındayım. 8 aydır sevgilim var ama ben erken boşaldığım için ilişkimiz iyi gitmiyor. Bunun önüne nasıl geçerim?

CEVAP

Değerli okurum, önerim tedavi. Tedavi için doktorun önüne oturmak gerekir. Doktor da sana ilacını verecek. Bütün olay doktoru seçmekte.

Kısa diye canım sıkılıyor

21 yaşındayım. Penisim 8 santim. Düzenli mastürbasyon yapıyor, boşalırken sorun yaşamıyorum. Ama ilişkiden korkuyorum. Doktor “Normal” dedi . Benim çok canım sıkılıyor. Ne olur bana bir akıl verin.

CEVAP

Değerli okurum, tek yapılacak şey kilon varsa onu azaltmak, penis bölgesindeki yağ dokusunu indirmek. Penis ameliyatla 2 santim kadar büyütülüyor. Bence son söylediğime gerek yok. Yola devam. Kafaya takıp komplekse girme, bu yeter.

Vajinam gevşedi

28 yaşında, 2 çocuk annesiyim. 2 kere normal doğum yaptım. Vajinam gevşedi, eşim mutsuz, ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, kimi kadınların başına gelen bir olay. Çözümü estetik operasyon. Bunlar yapılarak daralma sağlanabilir. Bu işte yetenekli bir kadın-doğum uzmanı sorunu çözer. Ben öneriyorum.

Sakal, bıyık çıkmadı

18 yaşındayım. Sakal ve bıyığım yok. Doktordan utanıyorum. Bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, kasık ve koltuk altı kılların yerinde ise, sesin erkeksi biçimde kalınlaşmışsa, kilon yoksa ve yumurtalarla penis boyutu yerinde ise her şey bal şeker.

Neden boşalamadım?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, boşalamadım. Sevgilimden zevk de almadım. Sizce nedendir?

CEVAP

Değerli okurum, kendini mastürbasyona şartlamışsın. Eğer mastürbasyonu sürdürürsen bu süre yılları bulacak. Mastürbasyonu azaltır, kadına yönelirsen kısa süre sonra sorunun üstesinden geliriz.

Başarısız oldum

18 yaşındayım. İlk cinsel ilişki denemede başarısız oldum. Partnerim bana kötü davrandı. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, birçok gencin başına gelen olay yaşamışsın ama yardıma ihtiyacın yok. O ortamda öyle olur. En iyisi unut gitsin. Aynı ortamlarda tekrar denemeye girmesen belki senin için daha iyi olur.

Hemen sertleşiyor

4 aylık birlikteliğim var. Kız arkadaşımla cinselliği konuşurken penisim sertleşiyor. Bazen de sızlıyor. Acaba bu neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, erkeklikten olur, sağlıktan olur, iştahtan olur. Biraz da iradesizlikten olur. İyi ki oluyor. Ya bir de olmasaydı?

Boyu yeterli mi?

17 yaşındayım, penisim 19 santim. Sizce yaşıma göre normal mi? Her mastürbasyon yaptığımda baş ağrısı çekiyorum. Sizce neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın büyük. Penise gelen kan, beden ve beyin dolaşımını olumsuz etkiliyor. Baş ağrıların bundan olabilir. Mastürbasyonu haftada 2’ye indir ve sakin ortamda uzanarak yap.

Benimle dalga geçiyor

26 yaşında kızım. Erkek arkadaşım birlikte olduğumuzda hemen boşalıyor. Sonra benimle dalga geçiyor. Sorun bende mi?

CEVAP

Sevgili okurum, sende ne sorun olsun ki? Sevdiğin adam büyük coşkuya kapılıyor. Heyecanlarını kontrol altına alamıyor. Olayın özü, sözü bu. Kendine toz kondurma. Erkekler çoğu zaman böyledir. Cinsel konuda herhangi bir şey için hemen kadınları suçluyaverirler.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın yolunu şaşıranlar yüreğinize biraz ışık tutun. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder