Türkiye (Son Dakika) Kesik bilek cinayetinde flaş gelişme!

Kesik bilek cinayetinde flaş gelişme!

Paylaş
Kesik bilek cinayetinde flaş gelişme!

İzmir-Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 20 gün önce cesedi bulunan, dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesildiği belirlenen 21 yaşındaki Nuran Dutlu'nun kredi kartını kullanarak alışveriş yaptığı tespit edilen Muhammet Y. cinayet şüphelisi olarak aranıyor

İzmit Kandıra Yolu’nun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda geçtiğimiz 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı olarak bulunan cesetle ilgili sır perdesi aralanıyor.

KARTIN KULLANILDIĞI TESPİT EDİLDİ


Öldürülen Nuran Dutlu’nun üzerinde bulunan kredi kartı ile banka kartının kullanıldığı ve bir ayakkabı mağazasından alışveriş yapıldığı Jandarma ekipleri tarafından tespit edildi. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili olarak 16 ayrı suçtan kaydı bulunan Muhammed Y.'yi aramaya başladı.

İki yıl kesinleşmiş hapis cezasının da olduğu tespit edilen Muhammed Y.'nin Nuran Dutlu’ya ait telefonu da sattığı belirlendi. Şüpheli Muhammet Y.'nin yanında bir kişinin daha olduğu ancak şu ana kadar kimliğinin tespit edilemediği öğrenildi.

Haberin Devamı