Türkiye (Son Dakika) 'Kesik el cinayeti'nde 1 gözaltı

'Kesik el cinayeti'nde 1 gözaltı

Paylaş
'Kesik el cinayeti'nde 1 gözaltı

İzmit- Kandıra karayolundaki Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta cesedi bulunan, dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilen 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayetindeki düğüm çözülüyor. Cinayetle ilgisi olduğu sanılan 1 kişi yakalanırken, onun kredi kartlarını kullandığı tesbit edilen 2 kişi aranıyor

İzmit Kandıra Karakoyu’ndaki Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda geçen 22 Ocak’ta bir bölümü naylona sarılı ve iki eli bileklerinden kesilmiş halde bulunan cesetle ilgili yapılan araştırmalarda, adının Nuran Dutlu olduğu anlaşılan kurbanın kredi kartının kullanıldığından yola çıkan jandarma, bazı şüphelilere ulaşmaya başladı.

Haberin Devamı

Şüphelilerden biri olduğu iddia edilen Arif Çamur, İzmir’de yakalanarak Kocaeli’ne getirildi. Arif Çamur jandarma tarafından sorgulanırken, Nuran Dutlu’nun Bursa’da çalıştığı işyerinin müdürü V.P. ile eski arkadaş olduğu, bu kişinin de ifadesinin alındığı, ancak daha sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Cinayetin kilit isimlerinden olan ve Nuran Dutlu’nun kredi kartlarını kullandığı tespit edilen Muhammet Y. ile sevgilisi olduğu öne sürülen Sertaç Ö. ise halen aranıyor.

DHA