Türkiye (Son Dakika) Kesik el cinayetinde 14 bin TL iddiası

Kesik el cinayetinde 14 bin TL iddiası

Paylaş
Kesik el cinayetinde 14 bin TL iddiası

Dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilen 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı

Kandıra karayolundaki Çayırköy Mevkisi’nde 22 Ocak’ta cesedi bulunan, dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilen 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayetindeki sır perdesi aralanıyor.

Haberin Devamı

"14 BİN TL İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ"

Soruşturma kapsamında tutuklanan Arif Çamur ifadesinde, Nuran Dutlu’yu hesabında bulunan 14 bin lirayı almak için arkadaşı Muhammet Yıldız’ın öldürdüğünü öne sürdü.

Polis her yerde Muharrem Yıldız'ı arıyor...

MUHAMMET YILDIZ'I SUÇLADI

Kandıra yolunun Çayırköy mevkisinde 22 Ocak’ta cesedi bulunan Nuran Dutlu’nun kredi kartını kullanarak alışveriş yaptığı tespit edilen ve 16 suçtan sabıkası bulunan Muhammet Yıldız, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’nca cinayet şüphelisi olarak aranıyor. Muhammet Yıldız genç kızın kredi kartıyla alışveriş yaparken yanında olan ve güvenlik kameraları tarafından görüntülenen tutuklu Arif Çamur ifadesinde, Muhammet Yıldız’ı suçladı.

Tutuklanan diğer zanlı Arif Çamur...

Haberin Devamı

Arif Çamur, Nuran Dutlu’yu hesabında bulunan 14 bin lirayı almak için arkadaşı Muhammet Yıldız’ın öldürdüğünü, cinayetten sonra da bankaya giderek parayı çektiğini öne sürdü.