Gündem Kesik gövde cinayetinde 3 gözaltı

Kesik gövde cinayetinde 3 gözaltı

Paylaş
Kesik gövde cinayetinde 3 gözaltı

Ankara'da, 3 ay önce öldürülen ve gövdesi Kazan ilçesinde, baş kol ve bacakları da Keçiören ilçesinde bulunan kişinin katil zanlıları yakalandı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, 14 Mart 2011 günü öldürülerek gövdesi Kazan ilçesinin kırsalına, baş kol ve bacakları Keçiören, Sarıbeyler Mahallesi kırsalına atılan C. Bahadır Kör’ün katillerini bulmak için özel ekipler oluşturuldu.

Haberin Devamı

Ankara sokaklarında inceleme yapan gezen jandarma özel ekipleri, farklı noktalardaki 55 kameranın 118 saatlik görüntülerini inceledi.

Operasyonda 128 bin araç görüntüsü izlendi ve C. Bahadır Kör’ün en son Lada Samara marka otomobile bindirilirken görüldüğü bilgisi üzerine 6 bin 500 Lada Samara marka aracın kayıtları kontrol edildi.

Jandarma ekipleri, görüştükleri 200 kişiden aldıkları bilgiler doğrultusunda faillerin olayda kullandığı otomobili tespit etti.

Otomobilin bulunması ile harekete geçen güvenlik güçleri, C. Bahadır Kör cinayetinin şüphelisi olarak C.Ö., T.Ö. ve Y.Ö’yü gözaltına aldı.
Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.