Cumartesi Postası ”Keşke Charlize Theron ile oynasam”

”Keşke Charlize Theron ile oynasam”

Paylaş
”Keşke Charlize Theron ile oynasam”

Fox TV'nin dergisi 'FMag' oyuncu Emre Karayel ile röportaj yaptı. '1 Erkek 1 Kadın' adlı komedi dizide, Demet Evgar'ın canlandırdığı Zeynep'in başını yiyen Ozan rolüyle sevdiğimiz Emre Karayel, ünlü oyuncu Charlize Theron ile aynı projede olmak istediğini belirtti

- İzlerken en çok heyecanlandığınız dizi hangisi?

Haberin Devamı

Dürüstçe söyleyeyim, çok yoğun çalıştığım için çok fazla dizi seyredemiyorum. Ama ‘House’u severek takip ediyorum.

- Yabancı bir yapımda rol almak ister misiniz?

Özellikle birlikte oynamak istediğiniz bir oyuncu var mı? Evet, isterim. Özellikle Charlize Theron ile oynamak isterim.

- Sizce komedi dizisinde mi yer almak daha zor, yoksa dram dizisinde mi?

Bence ikisinin de kendine göre zorlukları var. Sonuçta birinde tipleme, karakter gibi bir şey yaratıyorsunuz. Diğerinde ise bambaşka bir insanı sıfırdan yaratıyorsunuz. Beş yıldır komedide çalışıyorum, gerçekten dramdan daha kolay olduğunu söyleyemem. Ve bence karşı taraf da bunu söyleyemez.

- Artık aranılan bir reklam yüzü oldunuz. Dizi ve reklam oyunculuğunu karşılaştırabilir misiniz?

Haberin Devamı

Reklamda önce bir müşteri, bir ajans ve bu işi yaratan kreatif ekipler var. İşi önce birçok kişiye, sonra da halka beğendirmeniz gerekiyor. Aynı şey dizi için de geçerli. Yapım firmasına, kanala, sonra da insanlara beğendirmeniz şart. Ama reklam çok kısa süreli ve ürünü satmaya odaklı. Dizide bizim en kısa skecimiz 1-1.5 dakikayken reklamda en fazla oynama süreniz 25-26 saniye. Bunu iki kişiye bölelim, 13 saniyeniz var. Reklamda az zamanda büyük işler başarmak zorundasınız.

- Şu anda devam eden ve gelecek projelerinizi anlatır mısınız?

‘1 Erkek 1 Kadın’ devam ediyor. Ailemle birlikte kurduğumuz yapım şirketimiz var, kendi yapımlarımızı çekeceğiz. Ayrıca Oyun Atölyesi’nde tiyatro da devam ediyor.

- Sosyal medyayla aranız nasıl?

Twitter’a yeni girdiniz. Evet, yeni girdim. Ama sahte hesaplar da oluyor. O yüzden arzu edenler, beni emrekarayel01 adresinden takip edebilirler.

K ıyamet senaryosu

- Kendinize ait bir kıyamet senaryonuz var mı?

Tahminlerime göre dünyanın bir sonu var. Aslında sadece benim tahminim de değil, herkes dünyanın bir şekilde sona ereceğine inanıyor. Bence Güneş gün geçtikçe küçülecek ve bu dengeyi tutamayacak kadar küçüldüğünde de dünyanın sonu gelecek.

(03.11.2012 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)