Mehmet Coşkundeniz 'Keşke hiç aşık olmasalardı' dediğimiz 10 çift
HABERİ PAYLAŞ

'Keşke hiç aşık olmasalardı' dediğimiz 10 çift

Haberin Devamı

Bazıları güle oynaya evlenip, birbirleri hakkında ağıza alınmayacak sözler söyleyerek boşandı. Bazılarının evliliği 24 saat bile sürmedi. Bazıları “Keşke hiç bir araya gelmeselerdi” dedirtti. İşte aşka olan inancımızı, saygımızı sarsan 10 çift...

BADE İŞÇİL- MALKOÇ SÜALP

Keşke hiç aşık olmasalardı dediğimiz 10 çift

Magazin dünyasının görüp görebileceği en kötü çift. 2013’te evlendiler. Bade İşçil, “Malkoç’la olsun da nerede olursa olsun. Onunla parkta da yaşarım, bankta da yatarım” diyordu.

Sonra ne olduysa oldu, kavga, gürültü, şiddet, psikolojik baskı, evden uzaklaştırma, velayet kavgası, mal kavgası, hakaretler gırla gitti. Neyse 2016’da boşandılar da Tükiye bu aşktan kurtuldu.

ÖZGE ULUSOY- FERRUH TAŞDEMİR

Keşke hiç aşık olmasalardı dediğimiz 10 çift

2010’da Çeşme’de eğlenirken bir anda aşık oldular. Ertesi gece Ferruh Taşdemir “Çok iyi anlaşıyoruz evlenmemiz lazım” dedi.

Özge Ulusoy “Senden iyi koca mı bulacağım” dedi. Evlendiler. Annesinin düğünü bastığı Özge Ulusoy ertesi gün Çeşme’den ayrıldı boşanma davası açtı.

Bir de babasının Özge Ulusoy’u hastanede dövdüğü iddiası ortaya atıldı. Boşandılar da bu garip ilişki sona ermiş oldu.

HANDE ATAİZİ- FETHİ PEKİN

Keşke hiç aşık olmasalardı dediğimiz 10 çift

Bir günlük bir evlilik daha... 1.5 yıl flört ettiler. Pekin Ailesi’nin Hande Ataizi’ni istemediği iddiaları hep vardı. Buna rağmen 2004’te evlendiler. Düğünün ertesi günü balayına giderken kavga ettiler.

Kavgaya Hande Ataizi’nin evlilik sözleşmesini imzalamamasının neden olduğu konuşuldu. Çok geçmeden de boşandılar. Topu topu 24 saatlik ‘berbat’ bir evliliğin kahramanları onlar.

CAN ATEŞ- MERYEM UZERLİ

Keşke hiç aşık olmasalardı dediğimiz 10 çift

Meryem Uzerli’nin Türkiye’deki ‘acemilik’ dönemine denk gelen aşkı... Çocukları da oldu ama onlar ‘olamadı’. Can Ateş’in Meryem Uzerli’yi kızıyla yüz üstü bırakıp kaçtığı yazıldı.

Bir şirketi de dolandırdığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Meryem Uzerli “Kızımın babası beni utandırıyor” diye demeç verdi. Bu ‘utanç’ verici ilişki bitti de ülke olarak rahata erdik.



DERYA TOPALOĞLU- MUSTAFA TOPALOĞLU

Keşke hiç aşık olmasalardı dediğimiz 10 çift

Tam 18 yıl önce, Mustafa Topaloğlu, eşi Hasibe’yi Derya Topaloğlu ile aldattı. ‘Uzaylı türkücü’ Mustafa boşanmadı ama Derya Topaloğlu ile birlikte yaşadı.

Geçen yılın son günlerinde Derya Topaloğlu ‘Mustafa beni dövdü’ diye fotoğraflar paylaştı. Mustafa Topaloğlu ‘Dövmedim, parmağımdaki yüzük çarptı’ dedi. Ama hiç komik değildi. Kötü ilişkinin nasıl olduğunu gösteren örnek bir çift oldular!

DENİZ AKKAYA- EFE ÖNBİLGİN

Keşke hiç aşık olmasalardı dediğimiz 10 çift

Bir dönemin en olaylı aşkı. “Hiç olmasaydı” denilebilecek aşkların başında geliyor. Hiç evlenmediler, ilişkileri 2010’da bitti. Bir çocukları var. Daha birkaç yıl öncesine kadar sürekli kavga ediyorlardı.

Zaten ilişkileri de bol kavgalıydı. Deniz, “Nafaka ödemiyor” diye Efe’yi dava etti. Efe, Deniz için “Tedavi olsaydı evlenirdim” diyerek hasta olduğunu vurguladı. Neyse, geçti bitti.

AYŞE ÖZYILMAZEL- ALİ TARAN

Keşke hiç aşık olmasalardı dediğimiz 10 çift

Ali Taran, Selma Ann Desmond’dan boşandıktan sadece 2 hafta sonra 2011’de Ayşe Özyılmazel ile Bodrum’da evlendi. Selma Ann Desmond kanserken çiftin Bodrum’daki şatafatlı düğünü çok tartışıldı.

Bu evlilik toplum tarafından hiç onaylanmadı. Ali Taran’ın, Selma Ann Desmond öldüğünde mezarına inip cesedini kucaklaması Ayşe Özyılmazel cephesinde bardağı taşırdı. 2012’de boşandılar.

ŞAHNAZ ÇAKIRALP- MURAT ÖNCEL

Keşke hiç aşık olmasalardı dediğimiz 10 çift

Biri tiyatro sahnelerinin, dizi setlerinin en güzel kadınlarından, diğeri Türkiye'nin en ünlü göz hastalıkları uzmanlarından biri. 2011’de evlenip 2013’te olaylı bir şekilde boşandılar.

Şahnaz “Beni tehdit ediyor” dedi. Murat, “Benimle param için evlenmiş” dedi. Olaylar, olaylar... Şahnaz Çakıralp’in eski eşine 50 bin TL tazminat ödemeye mahkum olması da bu kötü aşkın ‘sosu’ oldu.

ÖZGE BORAK - ATA DEMİRER

Keşke hiç aşık olmasalardı dediğimiz 10 çift

2012’de evlendiler. Ortada bilinen, görülen hiçbir şey yokken 2014’te aniden boşandılar. “Özge, Ata’yı değiştirmeye çalıştı, Ata eski hayatını özledi” diyen oldu. “Ata bir oyuncuyla eşini aldattı” diyen oldu.

“Özge trafik kazası geçiren kardeşinin tedavi masrafları için Ata’dan para istedi, Ata cimrilik yaptı” diyen oldu. Sonuçta boşanarak Türkiye’nin aşka olan inancını sarstılar.

CEM YILMAZ - EBRU ŞALLI

Keşke hiç aşık olmasalardı dediğimiz 10 çift

Adlarının birlikte anılması bile garip... Geçen yaz birliktelerken Cem Yılmaz sürekli eşi Ahu Yağtu ile dolaşıp durdu.

“Aşka inanıyor musunuz?” sorusuna Mustafa Sandal’ın “Ateş Et ve Unut” şarkısını söyleyerek cevap veren Cem Yılmaz’ın bu sözleri Ebru Şallı’ya gönderme olarak algılandı. Ortalık karıştı. Şu anda halen görüştükleri söyleniyor. Ne diyelim, aşka yazık oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder