Magazin 'Keşke içimdeki zehiri akıtsaydım'

'Keşke içimdeki zehiri akıtsaydım'

Paylaş
'Keşke içimdeki zehiri akıtsaydım'

Yıllardır röportaj vermeyen Sezen Aksu yeminini Show TV'den Saba Tümer için bozdu. İşte Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki stüdyosunda gerçekleşen röportajdan çarpıcı ayrıntılar

¦ “Köylü kadınlara özeniyorum. Keşke ben de onlar gibi dövüne dövüne içimdeki zehiri akıtabilseydim. Acıyı hep içime attım. Kimseyi üzmeye hakkım yok diye düşündüm. Ama yasını tutmazsan yas gelip seni tutuyor. Hayat düğünlerle cenaze arasında gidip geliyor işte. Kaybettiğim yol arkadaşlarımı unutmam sözkonusu değil, onları çok özlüyorum.”

Haberin Devamı

Doktordan deli teşhisi

¦ “Böbrek üstü bezlerim çalışmadığı için ağır bir hastalık geçirdim. Doktorum kafamı oyalayacak bir spor yapmamı tavsiye etti. Pinpona başladım. Hayatımı kurtardı. Her akşam Kanlıca meydanında gençlerle pinpon oynuyoruz. Orası benim cennetim.”

¦ “8 yaşımdayken anne ve babam beni ‘Bu çocukta bir tuhaflık var diye psikolog Bekir Urfalı’ya götürdü. Adamcağız “Dokunmayın buna. Canı büyük, bedeni küçük. Sığmıyor” dedi. Yıllar sonra bu olayı anlattığımda beni aradı. “Biliyor musun Sezen. Ben senin deli olduğunu o gün ailenden sakladım” diye bir itirafta bulundu.

¦ Bir gün de ‘Ayşecik’ filmini izleyip evden kaçtım. Beni karakoldan topladılar. 15 gün sonra ikinci kez kaçtığımda annem beni feci şekilde dövdü. Sonra bir daha kaçmadım. Onun yerine başka şeyler koydum.” ‘Çok şanslıyım’

Haberin Devamı

¦ “Lüzumsuz bir sevme kapasitem var. Arkadaşım Yıldırım Türker bana ‘sevencen’ diyor. Bu şu anlama geliyor: yılışık ve yapışkan.”

¦ “Bu hayatta kendimi hem çok şanslı hissettim hem de sert deneyimler yaşadım. Bu işten 2 türlü çıkmak vardı. Ya acılaşıyorsun ya da tatlı oluyorsun. İkincisini seçtim.” ‘Analar hesap sorsun’

¦ “Sesim sabah 09.30’da iyi çıkıyor. 05.30’da kalkarım. Yıllardır 6 saat uyumadım. 10 dakikalık uykularla idare ediyorum.”

¦ “Terör konusunda 30 yıldır başarısız bir proje yürütülüyor. Türkiye kaybediyor. Başka çözümler bulmalıyız. Analar ‘Neden çocuklarımız ölüyor?’ diye sormalı. Birileri bize cevap versin. Evlatlarımız toprak olurken bu kadar teslimiyet olmaz.”

Saba Tümer’in röportajı ekrana damga vurdu

“Annem ile babamı ayda 2 kez ziyaret ediyorum. Onları yere yatırıp üstlerine çıkıp öpmeye doyamıyorum. Annemi ayaklarından başlayıp ensesine kadar öperim.”

POSTA