Magazin 'Keşke o sözü söylemeseydi'

'Keşke o sözü söylemeseydi'

Paylaş
'Keşke o sözü söylemeseydi'

Kutlu Özmakinacı, Yüksek Sadakat'in Eurovision şarkısını sert sözlerle eleştiren İlhan Şeşen için “Sevdiğimiz bir abimizdir, keşke o sözü söylemeseydi” dedi

Yüksek Sadakat grubu, Eurovision şarkılarını tanıtmak için ülkemize gelen San Marino temsilcisi Senhit Zadik ve Arnavutluk’un yarışmacısı Aurela Gaçe’yi Akaretler’deki Minyon adlı mekânda ağırladı.

Haberin Devamı

Grup üyeleri, keyifli geçen yemek davetinde rakipleriyle birlikte Eurovision şarkımız “Live It Up”ı da seslendirdi. Yüksek Sadakat, yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kutlu Özmakinacı, “Live It Up” için “O kadar kötü ki, şarkı olarak bile kabul etmiyorum” diyen İlhan Şeşen’e kırıldıklarını söyledi: “Bizi fikirden önce, ifade ediş biçimi kırdı. İlhan Abi şarkıyı beğenip beğenmemek konusunda özgürdür. Bizim herhangi bir şarkımız için bu yorumu yapsaydı, başımızın üzerinde yeri vardı. Ama bu şarkı Türkiye’yi temsil ediyor.

Bu şarkı konusunda yorumlar yaparken belli bir nezaketi ve zarafeti kaybetmemek gerekiyor. Çünkü sadece Yüksek Sadakat’i değil, aynı zamanda bizi bu yarışmaya gönderen ve seven binlerce kişiyi de yargılamış oluyor. Kendisi, geçmişten beri tanıdığımız ve sevdiğimiz bir abimizdir. Ama keşke o sözü söylemeseydi." (Hürriyet)

Haberin Devamı