Gündem 'Keşke oğlum ölseydi'

'Keşke oğlum ölseydi'

Paylaş
'Keşke oğlum ölseydi'

'Keşke oğlum ölseydi'

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun 13 ay sonra yurda dönen annesi Makbule Garipoğlu, avukatıyla yaptığı görüşmede 'Keşke benim oğlum ölseydi de bunlar yaşanmasaydı' dedi. Yaklaşık 4 gün önce İstanbul'a gelen ve cinayetten bir yıl sonra yarın Bakırköy Adliyesi'nde hakim karşısına çıkmaya hazırlanan Tülay Makbule Garipoğlu ile görüşen avukat Aytekin Kaya, ''Ruh hali çok kötü. Halen olayları anlamlandırma ile ilgili sıkıntılar yaşıyor'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

MÜNEVVER İÇİN AĞLADI

Akşam Gazetesi'nden Bülent Şanlıkan'a konuşan avukat Kaya, ''Tülay Hanım, Münevver için çok ağladı. Hatta keşke benim oğlum ölseydi de böyle bir şey yaşamasaydım diyor. Ailesinin üzerine çöken kara bulutların yaşattığı acıları yüreğinde hissediyor. Çünkü o da bir anne'' diye konuştu. Kaya sözlerine şöyle devam etti: ''Halen olayın şokunda ve nelerin yaşandığı konusunda ise, bir fikri yok. Olay akşamı eve öğretmen geliyor. Bir, bir buçuk saat sonra öğretmen ayrılıyor. Anne evde yemek yapmaya başlıyor. Bir süre sonra polisler eve gelerek Cem'i soruyor. Polislere niçin oğlunu aradıklarını sorduğunda olayı öğreniyor.''

13 AY SONRA İLK BULUŞMA

Tülay Makbule Garipoğlu'nun, 'delilleri karartma' ve 'Delilleri değiştirmek' suçlamalarıyla 6 yıla kadar hapsi istenmişti. Anne Garipoğlu, cuma günü yapılacak 3. duruşmada oğlu Cem'i 13 ay sonra görebilecek.

Haberin Devamı