Ekonomi Keskinoğlu, restoran zinciri kuruyor

Keskinoğlu, restoran zinciri kuruyor

Paylaş
Keskinoğlu, restoran zinciri kuruyor

Keskinoğlu, restoran zinciri kuruyor

Manisa’da ilk tavuk restoranını açan Keskinoğlu firmasının, Türkiye, Balkanlar ve Orta Doğu ülkelerinde zincir kurmayı planladığı bildirildi.

Haberin Devamı

1963 yılında faaliyete başlayan ve beyaz et sektörünün liderlerinden olan Keskinoğlu Şirketler Grubu, Manisa’nın Akhisar ilçesinde 15 dönümlük alanda kurulu 500 kişi kapasiteli ilk tavuk restoranını açtı. Yaklaşık 2,5 milyon dolara mal olduğu bildirilen restoranda tüketiciye 130 çeşit beyaz etten oluşan farklı lezzetler sunuluyor.

Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Keskin Keskinoğlu, basın mensuplarına restoranı tanıtarak, yatırımla ve ürünlerle ilgili bilgi verdi. Keskinoğlu, 47 yıllık tecrübeleri, gıda sektöründeki uzmanlıkları ve Türkiye’deki yaygın dağıtım ağının getirdiği tecrübeyle "Tavvuk" adını verdikleri restoranları 5 sene içinde Türkiye’nin 200 noktasına taşımayı hedeflediklerini söyledi. 2011 yılında 25, 2012’de ise 50 yeni tavuk restoranı kuracaklarını belirten Keskinoğlu, şehir içindeki noktalarda paket servis hizmetinin yanı sıra Keskinoğlu üretimi olan piliç eti, yumurta ve zeytinyağı ürünlerinin de satılacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Son yıllarda Türkiye’deki uluslararası fast food zincir restoran sayısının artışını dikkatle izlediklerini ifade eden Keskinoğlu, tavuk restoranı zincirini Balkanlar ve Orta Doğu ülkelerine de yayacaklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Keskinoğlu olarak tüketicilerimize bu alanda da hizmet sunmak istedik. Bugüne kadar biz ürettik, tüketicilerimiz pişirdi. Şimdi pişirme sırası bizde. Keskinoğlu lezzetleri artık Keskinoğlu yorumuyla da tüketiciye ulaşacak. Restoranımızda güzel bir takip sistemi de kuracağız. Müşterilerimizin görüşlerini akıllı ekranlardan takip edeceğiz. Önümüzdeki 5 yıl için çok önemli hedeflerimiz var. Bazı noktalarda kendi yatırımımız, bazı noktalarda ise franchise sistemiyle ’Tavvuk’u Türkiye’de çok hızlı bir şekilde yaygınlaştıracağız. Her noktada aynı lezzet ve hizmet kalitesi için Akhisar’daki ilk restoranımız merkez olacak. Burası örnek olacak. Ar-ge ve personel oryantasyon eğitimleri de burada gerçekleştirilecek. Türkiye’den bir dünya markası yaratmak istiyoruz. Tüm planlamamızı da bu doğrultuda geliştiriyoruz. 50’nin üzerinde ülkeye ihracat yapan bir firma olarak, var olan bağlantılarımızı daha da geliştirip önümüzdeki yıllarda bu alanda önemli başarılar hedeflediğimizi rahatlıkla söyleyebilirim."

Haberin Devamı

"Tavvuk" restoranında tavuk lahmacun, lades lokma, Tavvuk Bursa kebabı, günlük piliç çevirme, tavuklu baklava, tavuk lahmacun gibi yeni lezzetlerin yanı sıra yöresel tatların da bulunduğunu belirten Keskinoğlu, Ege Bölgesi’nin son derece zengin olan zeytinyağlı lezzetlerini de tatmanın mümkün olacağını söyledi.

Çocukların da unutulmadığını ifade eden Keskin Keskinoğlu, restoranda bebek bakım odası, çocuk oyun parkı, doğal gölet, mini hayvanat bahçesi gibi özel alanların da yer aldığını bildirdi.