Spor Kewell müjdesi

Kewell müjdesi

Paylaş
Kewell müjdesi

Galatasaraylı taraftarların kalması için adeta seferberlik ilan ettiği Harry Kewell ile yıllık 2 milyon euroya yeniden anlaşma sağlandı

Galatasaraylı taraftarlara müjde: “Harry Kewell kalıyor.” Sarı-Kırmızılılar’a gönül verenlerin kalması için adeta seferberlik ilan ettiği Avustralyalı forvet ile yeniden anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

Sarı- Kırmızılılar, Kewell’a yıllık 2 milyon euro ödeyecek. Ünlü yıldızın menajeri Bernard Mandic, perşembe günü İstanbul’a gelecek ve aradaki ufak tefek pürüzlerin giderilmesinin ardından imzalar atılacak.

Kewell’ın Türkiye’de kendisine gösterilen yakın ilgiden çok memnun olduğu ve Galatasaray’da kalması için istekli olmayan eşini de ikna ettiği bildirildi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, daha önce yaptığı açıklamada “Kewell’la transfer görüşmemiz en fazla 3 dakika sürer ve imzayı atar. Kendisi dört dörtlük bir profesyonel. Ayrıca iyi bir Galatasaraylı” demişti. Öte yandan Sarı-Kırmızılı yabancı futbolculardan Harry Kewell, Elano ve Leo Franco’nun devre arası için idari kadronun verdiği izinle dün ülkelerine gittikleri açıklandı.

Haberin Devamı

Yasin CAM