Spor Kewell transferi düşünmüyor

Kewell transferi düşünmüyor

Paylaş
Kewell transferi düşünmüyor

Galatasaray'ın yıldızı Harry Kewell, sarı-kırmızılı kulüple sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunduğunu, transfer ile ilgili bir şeyin olmadığını söyledi

Sarı-kırmızılıların bugünkü antrenmanının ardından basın mensuplarına konuşan Harry Kewell, 10 gün aradan sora tekrar hazırlık çalışmalarına başladıklarını, buna küçük bir kamp diyebileceklerini belirterek, Antalya’da çok güzel bir hava olduğunu anlattı.

Avustralya’da hakkında çıkan haberleri değerlendiren Kewell, şunları kaydetti. "Avustralya’da yazıldığı gibi böyle bir transfer olayı yok. Avustralya’da böyle şeyler yazılıyor. Öte yandan Galatasaray ile sezon sonuna kadar sözleşmem devam ediyor. Önümüzde 5 ay daha var.

Şu anda transferle ilgili bir şey yok. Ben kesinlikle futboluma konsantre olmak istiyorum. Transfer işi kulübümün ve menajerimin konuşacağı bir olay. Bu tip transfer olaylarına dahil olursam performansım düşebilir. O yüzden bu konuları bir kenara bıraktım. Bu konu kulübüm ve menajerim arasındadır."

"A.MADRİD MAÇI HEYECAN VERİCİ OLACAK"

Kewell, Galatasaray’ın UEFA’daki rakibi Atletico Madrid ile ilgili soruya da "Mutlaka çok heyecan verici ve iyi bir maç olacak. Rakibimiz Şampiyonlar Ligi’nden geldi. Atletico Madrid orta sıralarda.

Onlar da Avrupa’da bir şeyler yapmak isteyecekler. Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Çok heyecan verici bir maç olacak. Çünkü Atletico Madrid çok kaliteli bir takım" diye yanıt verdi

Haberin Devamı