Spor Kewell'a Fenerbahçe de talip

Kewell'a Fenerbahçe de talip

Paylaş
Kewell'a Fenerbahçe de talip

Galatasaray'da sakatlığının ardından gönderilmesi gündeme gelen ancak taraftardan gelen baskıyla takımda kalan Harry Kewell'a Fenerbahçe'nin talip olduğu iddia edildi

Avustralya’da yayın yapan ’Inside Sport’ Dergisi Kewell’ı kapağına taşırken, Avrupa devlerinin yanı sıra G.Saray’ın ezeli rakibi F.Bahçe’nin de istediğini yazdı.

YILLIK 2.5 MİLYON EURO ALIYOR

Sezon sonunda bitecek sözleşmesinden yılda 2.5 milyon Euro kazanan 32 yaşındaki oyuncunun henüz kontrat yenilemediğine değinilen haberde onu en yakından izleyen takımın Marsilya olduğu da belirtildi.

F.Bahçe’nin dışında PSG, Juventus, Roma, Zenit, R.Zaragoza ve BAE’den Al-Jazira’nın sezon sonunda teklif götüreceği iddia edildi.

Ülkenin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olarak gösterilen Kewell’ın da Türkiye hakkındaki görüşlerine yer verildi: “İstanbul güzel bir yer, çılgın ama güzel... En güzel yanıysa iklimi.

Yılın 10 ayı tişörtle dışarı çıkabiliyorsunuz. Dubai’deki Milli Takım kampına gittiğimde arkadaşlarım beni çok kıskandılar.

’Nasıl bu kadar harika bronzlaştın?’ diye sordular. Özellikle bir çaba da sarf etmediğimi öğrendiklerinde şaşırdılar.”

NEILL İLE ARALARI BOZUK MU?

Kewell’ın Galatasaraylı Neill ile Milli Takım’a dayanan bir anlaşmazlığı olduğu da derginin iddialarından.

Kewell’ın takımdaki gruplaşmadan duyduğu rahatszılığın yakın zamana kadar medyada yer almasıyla ilgili olarak Cahill ve Neill’ın takımda yerlerinin garanti olmasından duyduğu sıkıntı gündeme gelmişti.

Ancak Avustralyalı futbolcu konuyla ilgili olarak “Hepimiz profesyoneliz. İşimiz gereği bir araya geldiğimiz zaman takımımız için elimizden gelen herşeyi yapyıyoruz” diyerek net cevap vermekten kaçındı.

2

Haberin Devamı