Spor Kewell'ın kaderi Rijkaard'ın elinde

Kewell'ın kaderi Rijkaard'ın elinde

Paylaş
Kewell'ın kaderi Rijkaard'ın elinde

Galatasaray'da kalacak ve kalmayacak oyuncular bir bir belli oluyor. Ancak gelecek sezon için durumu belirsiz bir kişi var; o da Harry Kewell

Sarı-Kırmızılı yöneticiler Kewell’ın, Galatasaray’daki geleceğini ise teknik direktör Frank Rijkaard’a havale etti. Rijkaard ise Keweell hakkında karar vermekte zorlanıyor. Avustralyalı yıldızın artıları ve eksileri masaya yatırıldı ve karar vermekte ise güçlük yaşanıyor.

Yaşadığı sakatlık yüzünden sezonun 2. yarısında henüz forma giyemeyen ve sezon bitimi ile birlikte Dünya Kupası’na gidecek olan yıldız oyuncunun durumu ancak haziran ayında kesinlik kazanacak.

ARTI VE EKSİ YÖNLERİ

Kewell’ın müthiş bir profesyonel ve disiplinli bir oyuncu olması artısı. Ancak geçirdiği rahatsızlık nedeni ile sık sık sakatlanması ve tam kapasitede verim alınamaması ise eksi yönü. Bu yüzden teknik direktör Frank Rijkaard, Kewell hakkındaki kesin kararını henüz vermiş değil.

Ancak önümüzdeki günlerde transferde yaşanacak gelişmelere göre de Kewell’ın durumu daha da netleşecek ve kesin olan birşey var ki, başkan Adnan Polat ile bazı yöneticiler çok sevmelerine rağmen uzun süreli sakatlıkları yüzünden Avustralyalı yıldız ile sözleşme yenilemeye pek sıcak bakmıyor.

Kadir ÇETİNÇALI / İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı