Dr. Haydar Dümen Keyif almak zorlaşıyor
HABERİ PAYLAŞ

Keyif almak zorlaşıyor

Haberin Devamı

Mastürbasyona bağımlı olan erkek bu alışkanlığından vazgeçemiyor hatta kadınla ilişkiye girmekten keyif almıyor. Karısı süsleniyor, binbir hayalle kocasını bekliyor ama erkek ortalarda yok. Çünkü eski dostundan medet umuyor. Beyler, kadının suçu ne?

BÖYLE SORU YOK!

Beni yolda bırakır mı?


22 yaşındayım, benimki uçaktan farksız, hep havada. Uçmaktan yıpranır, erken yaşta beni yolda bırakır mı? Yardım edin.

CEVAP

Olur değerli okurum. Zora kalana yardımda tarihe geçmiştir adımız. Vatandaş nerede sıkıştı, biz orada varız. Bazen kobra eğiticisi, bazen traktör sürücüsü oluruz. Çoğu zaman kuşlardan başımızı kaldıramayız. Tabanca, makineli silahlara gelince o konunun ise tam ustasıyız. Sadece nişan almasını bilmeyen sahibine kızarız. Bazen de tepemiz atar. Otururuz koltuğa, dalarız mail bolluğuna, seç seç al. İşte seninki geldi elime; kahvemi yudumladım, baktım falına. Senin uçak hep uçacak, seni hiç bırakmayacak.

Gözüm hep dışarıda

39 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Evliliğim iyi. Ama gözüm hep dışarıdaki kadınlarda. Bir şey yapmıyor, hep hayal kuruyorum. Psikolojik yardım alsım mı?

CEVAP

Hayır okurum. Aç insan doyum ister. Sözle telkin onu doyurmaz. Bu durumda başka şeyler devreye girer. Onu da kişinin açgözlülüğünün derecesi belirler. İyi giden işini bozma. Buldun verimli, bol nimeti azma!!! Pişmiş aşa soğuk sudan daha kötüsü zehir zemberek biber katma. Ya hep istersin, aile düzenin bozulur. Ya eşin hisseder, ölünceye kadar burundan getirir. Sana pirzola niyetine kemiğini bile yedirir. De ki her şey iyi gitti, bir de bunun 49-59 yaşlarını düşün. İşte bugün yediğin hurmalar, gerisini lütfen sen tamamla!!!

Bu kıza nasıl yetişirim?

27 yaşındayım, 3 yıllık ilişkim var. Evliliği düşünüyorum. Ama kız arkadaşım fantezilere doymuyor. Her gün başka kılıkla karşımda. Evlilikte böyle mi olacak? Nasıl başa çıkarım?

CEVAP

Evlilikte bu renkler o kadar olmayacak değerli okurum. Çünkü o biraz doyacak, yorulacak. Derken mecburen fantezileri yumuşatacak. Ama onlardan vazgeçmeyecek. Gelinimizi görür gibiyim, neşeli, çok gülen, kendine güvenen, kolay beğenmeyen biri. İşte bu yanı senin canına can katacak. Bu yüzden bilinçaltında onun zeka ve enerjisini kıskanacaksın. Merakım; eğitimi ne kadar? Yükseklerden izinli yani eli diplomalı, yürüyüşü havalı, bakışları edalıysa kaçırma, evlen onunla. Seni yoracak ama ona da katlanıver.

Büyütücü işe yarar mı?

19 yaşındayım, piyasada satılan penis büyütücü haplar var. Gerçekten söylendiği gibi işe yarıyor mu? Tavsiye eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, nasıl tavsiye edeyim ki? Eğer öyle bir şey olsaydı ben çok rahat ederdim. En azından kimseden ‘Benimki küçük mü acaba?’ diye mail almazdım. Doğa neylerse güzel eyler, işine fazla karışmayalım, haplara alışmayalım, asla işe yaramaz.

Geneleve gitsem mi?

19 yaşındayım, şimdiye karar kimseyle ilişkiye girmedim. Geneleve gitmeye karar verdik ama kendime güvenemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, 1 yıl daha sabret. 1 yılın sonunda bana mail at. Ruhun olaya alışsın. Orada rastlayabileceğin olumsuzluklara psikolojin direnç kazansın.

Gebe kalır mı?

1 yıllık ilişkim var. 3 hafta önce beraber olmak istedik ama tam birleşme ve boşalma olmadı. Bizim hamilelik korkumuz var. Gebelik testi yaptık, sonuç negatif ama biz korkuyoruz. Sizce gebe kalma ihtimali nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bilim sana söylemiş. Bir şey yok, korkma. Benim edeceğim tek laf kalmış geriye. Bundan sonrasına dikkat et!

Geç boşalıyorum

42 yaşındayım. Eşimle ilişkiye girdiğim zaman ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Bu rağmen çok geç boşalıyorum. En az 45 dakika sürüyor. Artık yoruldum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, biraz fantezilere yüklen. Kafanı da takma. ‘Oluyor mu, olmuyor mu?’ diye denetleme. Biraz da ön sevişmeyi kısaltarak dene. Sonucu görelim.

Büyütmenin yolu var mı?

Sorunum penisimin 13 santim olması. Bugüne kadar ilişkiye girmedim. Penisimi büyütmek için kullanabileceğim bir ilaç var mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisin yeterlidir. Seni seven, severken saygı duyan, senin de beğendiğin eşin olduğunda hiçbir sorun yaşamayacaksın. Olay peniste değil, eşinin cinsel kimliğinde düğümleniyor. Bunun zamanı gelince değerlendiririz. Ama sen şimdi arkadaş edin, flört et ve komplekslerden arın.

Ya alışırsam?

18 yaşındayım. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun alışkanlık olmasından korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum 1-2 yıl içinde düzelecek. Kısa vadede düzelmeyebilir. Mücadeleyi bırakma.

Kasıklarım ağrıyor

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmediğim zamanlar kasıklarım ağrıyor, bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, kasık ağrıların normaldir. Oradaki iç kasların ve dokuların spazmından (kasılma) kaynaklanır. Bu senin elinde değil. Boşalınca geçer.

Filmlerdekiler moralimi bozuyor

22 yaşındayım. Penisim 12 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girerken utanıyorum. İzlediğim filmlerdeki adamların penisleri beni düşündürüyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ne sinirlen ne de üzül. Seninki iyidir, iyi. İdare eder. Seni de, arkadaşını da mutlu eder.

Kadından zevk almıyorum

22 yaşındayım. 1 yıldır sürekli mastürbasyon yapmak istiyorum. Her gün yapıyorum. Ben bundan nasıl kurtulacağım? Bir kadınla birlikte olunca rahatlamıyorum. Kadın sıkılıyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, anlaşılıyor ki tek tip yemeğe alışmışsın yani mastürbasyona bağımlılık sinyalleri veriyorsun. Evlendiğinde bundan eşin zarar görecek. Bir bilimsel fala bakarsan; sen tuvalete gidiyorum diye odadan çıkacak, orada mastürbasyon yapacaksın. Sevgili eşini yatakta dört gözle kapıya baktıracaksın. İçeriye süklüm püklüm gireceksin. İştah bitmiş, balon sönmüş, kadının ise sinirden deliye dönmüş bir halde.

Kız tatmin olmadı

19 yaşında. 1.83 boyunda, 72 kiloyum. Sevgilimle 3 gün önce ilişkiye girmiştik. Penisim 17 santim. Bu boy partnerimi tatmin etmedi. Çok üzüldüm. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, elimde olsa onu 15 santime indiririm. Niye tatmin olmuyormuş ki? Suç senin mi? O da alışacak, orgazm olacak. Kadınların yüzde 50’si hiçbir koşulda orgazm yaşayamıyorlar. Çünkü klitoris olayını da bilip keşfedemiyorlar.

Kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

22 yaşında kızım. 5 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik. Ama kanama olmadı. Bunu ileride yüzüme vurmasından korkuyorum. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, hayır. Zar esnekti. Erkek de başına kakılacak bir şey yoksa yani sen sağlamsan haddini bilsin! Çünkü kızlarla hem oynayacaksın hem de suçlayacaksın. Nerede görülmüş bu bolluk?

GÜNÜN SÖZÜ

Hayal karın doyurmaz ama iştah açar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder