Spor Khizanishvili imzayı attı

Khizanishvili imzayı attı

Paylaş
Khizanishvili imzayı attı

Kayserispor, İngiltere Championship takımlarından Reading'de forma giyen Gürcü futbolcu Zurab Khizanishvili ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Khizanishvili, Kadir Has Stadı’nda düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Kayserispor’a gelmekten ve Şota ile çalışacak olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

İngiltere’de 10 yıl futbol oynadıktan sonra Kayseri’ye geldiğini belirten Khizanishvili, "Türkiye’de çok önemli oyuncular var. Kayserispor da Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük bir kulüp. Kayserispor’un, benimle birlikte daha büyük başarılara imza atmasını diliyorum" dedi.

Genel Menajer Süleyman Hurma Gökhan Ünal’ın transferiyle ilgili sorun olup, olmadığının sorulması üzerine de, "Sorun olmasını isteyenler var. Gökhan Ünal, inşallah Kayserispor’un oyuncusu olacaktır.

Birkaç gün içinde onunla ilgili basın toplantımız olacak. Kral, kendi tahtına dönüp kendi tahtında gollerini atmaya devam edecektir. Gökhan Ünal da, Mehmet Topuz da, Serdar Kesimal da kulübümüz için oynadılar, büyük başarılar elde ettiler, giderken kulüplerine para kazandırdılar.

Canlarının istediği gün gelip, Kayserispor’da canlarının istediği kadar oynarlar, kadroda bulunurlar. Mehmet Topuz da, Gökhan Ünal da, Serdar Kesimal da 38 yaşında da oynayacağım derse, gelir Kayserispor’da oynar. Bizim formamızı iyi ıslatıp, hakkını veren arkadaşlarımıza vefamız olacak" dedi

Haberin Devamı