Magazin Kibariye ve Safiye Soyman umreden döndü

Kibariye ve Safiye Soyman umreden döndü

Paylaş
Kibariye ve Safiye Soyman umreden döndü

Kibariye ve Safiye Soyman umreden döndü

Umre ziyareti için yaklaşık bir hafta önce Suudi Arabistan’a giden ünlü sanatçılar Kibariye ve Safiye Soyman yurda döndü.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan Havayolları uçağıyla eşi Ali Küçükbalçık ile Cidde’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen Kibariye, burada yaptığı açıklamada, "Orada hep ağladım, sevinçten ağladım. Bu duygular gerçekten anlatılmaz. Allah oraya gitmeyi, hacca gitmeyi herkese nasip etsin. Ben kendimi tutamadım, her saniye ağladım. Ailem olmasa, çocuğum olmasa hep orada kalmak isterdim, geri dönmek istemezdim, o kadar güzel... Allah izin verirse hacca da gideceğiz. Nasip işi. Safiye Hanım’la orada birlikteydik, birlikte dua ettik. Onu da çok seviyorum. Allah’ın sevdiği kuluymuşuz, bize de nasip oldu" dedi.

Safiye Soyman da "Umre ziyaretimiz çok güzel geçti. İbadetlerimizi yaptık, çok dualar ettim. En başta oğlum için çok yalvardım. Hakikaten herkesin görmesi lazım. Bu duygu anlatılmaz, herkesin görüp, yaşaması lazım. Muhteşem bir duygu. Allah nasip ederse her yıl gideceğim. Herkese tavsiye ediyorum" diye konuştu. Bir gazetecinin, "Faik Bey de gidecek mi?" sorusu üzerine Soyman, "İnşallah o beni hacca götürecek. Allah nasip ederse ben de Kibariye de hacca gideceğiz" yanıtı verdi. Soyman, başka bir soru üzerine de bir ilahi kaseti hazırladığını belirterek, 15-20 güne kadar kaseti çıkaracağını ve 3 aylara yetiştireceğini söyledi.

Haberin Devamı