Kültür - Sanat KidzMono’dan annelere hediye!
Paylaş
KidzMono’dan annelere hediye!

Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’da Anneler Günü’ne özel 12-14 Mayıs tarihlerinde tüm annelere giriş ücretsiz… Üstelik anneler çocuklarıyla birlikte aktivitelere katılıp meslekleri de deneyimleyebilecekler!

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo, Anneler Günü’ne özel kampanyasıyla aileleri mutlu edecek.
12-14 Mayıs tarihlerinde KidzMondo’ya giriş anneler, anneanneler ve babaanneler için ücretsiz olacak. Kampanya, KidzMondo’nun web sitesinden (www.kidzmondoistanbul.com) yapılan online satışlarda da geçerli olacak.

Çocuklar anneleriyle meslek deneyimleyecek!

Ayrıca çocuklar sadece Anneler Günü’nde seçtikleri bazı meslekleri ebeveynleriyle birlikte deneyimleme şansına sahip olacak. Örneğin annesiyle birlikte dans & müzik odasında DJ, podyumda manken, program stüdyosunda kameraman, hastanede doktor, otelde resepsiyonist olabilecek. Anneleriyle birlikte çok keyifli bir gün geçirecek.

Eğlence & öğrence şehri KidzMondo!

40’tan fazla meslek ünitesinin yer aldığı KidzMondo’da çocuklar itfaiyeciden doktora, inşaat ustasından moda tasarımcısına kadar akla gelen her mesleği deneyimleyerek öğreniyor, hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Haberin Devamı