Spor Kiğılı'dan Gyan müjdesi

Kiğılı'dan Gyan müjdesi

Paylaş
Kiğılı'dan Gyan müjdesi

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, taraftarların gelişini dört gözle beklediği Asamoah Gyan'ın transferini en geç 5 gün içinde bitireceklerini açıkladı

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteğiyle forvet arayışını sürdüren Fenerbahçe uzun süredir Rennes’de forma giyen Asamoah Gyan ile ilgileniyordu. Ganalı yıldız için tüm imkanlarını seferber eden Sarı-Lacivertliler’de, Asbaşkan Abdullah Kiğılı sonunda müjdeli haberi verdi.

Haberin Devamı

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan Kiğılı, “Asamoah Gyan’la hâlâ görüşülüyor. Şu anda pazarlık halindeyiz. Olursa müthiş bir santrfor almış olacağız. Almakta kararlıyız; umarım transferi 3-5 gün içerisinde bitireceğiz. Elbette, Gyan’ın alternatifleri var; ama birinci derecede üzerinde durduğumuz bu futbolcu” dedi.

Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman ve gönderilmesi gündemde olan Güiza için de şunları söyledi: “Takımımız tam hazır değil. Young Boys karşısında mağlup olabilirdik; şansımızın sayesinde kurtulduk. 2-2’lik netice iyi; İstanbul’da tur bizim olacak. Biz Aykut Kocaman’a inanıyoruz. Tüm yönetim kurulu ve başkanımızın onayıyla bu vazifeye geldi. Sonuna kadar Aykut Kocaman’ın arkasındayız. Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Gerçek düşüncemiz. Onun çok başarılı olacağına inanıyorum. Güiza’nın talibi varsa memnuniyetle oturup görüşürüz. Ama yoksa da onunla yola devam edeceğiz. Sonuçta teknik direktör Aykut Kocaman karar verecek. Oynatacak ya da oynatmayacak. Taraftarımız merak etmesin, bu sene çok güzel günler göreceğiz.”

Haberin Devamı