Siyaset Kılıçdaroğlu '1 milyon'u aştı
Paylaş
Kılıçdaroğlu '1 milyon'u aştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Facebook sayfasında gün boyunca '1 milyonuncu üye kim olacak?' heyecanı yaşandı ve sonunda bu rakam aşıldı


Özgür Yusuf CEVAHİR / POSTA İNTERNET

Facebook'ta Türkiye'nin en fazla takip edilen siyasetçisi olan Kemal Kılıçdaroğlu, sayfasına üye olacak 1 milyonuncu kişiyi CHP Genel Merkezi'nde ağırlayarak teşekkür edeceğini açıklamış ve bunun ardından söz konusu sayfada heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı.

Üye sayısı saat 17:10 itibariyle 999 bin 950 kişi olarak görünüyordu. Daha sonra bu rakam bir anda 1 milyonu aşarak, 17.35 itibarıyle 1 milyon 223'e yükseldi. Bu ani artışın, birçok kişinin sayfa başında bekleyip yığılmalı bir şekilde üyelik yapmasından kaynaklandığı sanılıyor.

KİM OLDUĞU SONRA AÇIKLANACAK

CHP'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Sayfanın gönüllü yöneticilerinden, 1 milyonuncu yol arkadaşımızın bilgisi alınarak, en kısa zamanda Genel Merkezimizde Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelmesi sağlanacaktır" ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU'NDAN HEMEN AÇIKLAMA GELDİ

Sayfadaki üye sayısının 1 milyonu aşmasıyla birlikte CHP liderinden hemen bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, Facebook'tan şu mesajı yolladı:

Sevgili Dostlar, Herhalde Facebook’da adıma açtığınız sayfa kadar canlı bir şekilde yaşayan, yaşatılan, izlenen ve dünyaya eşi az görülecek bir hızda büyüyen bir başka örnek yoktur. Sizler sadece beni ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni desteklemekle kalmıyor, kalitemizi, vizyonumuzu, insan sevgimizi, yurt sevgimizi, çok renkliliğimizi, hoşgörümüzü ve evrenselliğimizi sergiliyorsunuz.

Bazen acı ve tatlı anlarınızı, aile içinde yaşadıklarınızı bile paylaşıyorsunuz. Sayfamız içten, yapmacıksız, bu candan haliyle hepimizi tiryakisi haline getirdi. Önümüzdeki hafta hem sayfa yöneticisi arkadaşlarla, hem de 1 milyonuncu üye ile buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese teşekkür eder en derin sevgi ve saygılarımı sunarım… Yüreğiniz insan sevgisiyle dolu olsun...

BİNLERCE KİŞİ GÖRÜŞ PAYLAŞIYOR

Haberin Devamı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Facebook'taki hayran sayfasında günde binlerce kişi fikirlerini diğer takipçilerle paylaşıp, gündem hakkında tartışıyor. Bu arada CHP lideri Kılıçdaroğlu, gündemle ilgili görüşlerini 'kilicdarogluk' isimli twitter adresinden de paylaşıyor.