Siyaset Kılıçdaroğlu Ankara’da!
Paylaş
Kılıçdaroğlu Ankara’da!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP konvoyuna düzenlenen saldırı sonrası, Artvin'deki temaslarının ardından 23.15 sıralarında Ankara'ya geldi. Esenboğa Havalimanı'nda Kılıçdaroğlu'nu büyük bir kalabalık karşıladı

Ankara’ya dönen Kılıçdaroğlu’nu, Esenboğa Havalimanı’nda ellerinde Türk bayraklarıyla büyük bir kalabalık karşıladı. Kemal Kılıçdaroğlu ayağının tozuyla geldiği Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde hemen MYK toplantısı yapacak.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Artvin’de konvoy güzergahına düzenlenen saldırı nedeniyle partililer Kılıçdaroğlu’na destek vermek amacıyla CHP Genel Merkezi’nde toplandı. Ellerinde bayraklarla Parti Genel Merkezi’ni dolduran vatandaşlar Kılıçdaroğlu için sloganlar attı.

Parti Genel Merkezi, bahçeyi dolduran vatandaşlara Artvin’den dönecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu karşılamak ve destek vermek amacıyla Esenboğa Havalanı’na gittiler ve burada CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sloganlar attarak karşıladılar

Havaalanında kendisini bekleyen yoğun kalabalıkla ilgili ise Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Bu atmosfer güzel bir atmosfer. En azından teröre karşı hep birlikte duruyoruz. Birlikte mücadele ediyoruz. Buraya katılan arkadaşlarıma, telefon eden bütün siyasi partilerin genel başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, meslek kuruluşlarına, sendikalara hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Hep beraber olacağız, birlikte olacağız. Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Açıklamasının ardından Kılıçdaroğlu, partililerin sloganları eşliğinde Esenboğa Havaalanından ayrıldı.

Haberin Devamı