Siyaset Kılıçdaroğlu 'diktatör' ifadesine cevap verdi!
Paylaş
Kılıçdaroğlu 'diktatör' ifadesine cevap verdi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkan Vekilliği'nden istifa ederek parti genel başkanlığına adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin 'diktatör' ifadesine cevap verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin genel başkanlığa adaylığını açıklamasıyla ilgili olarak, "Bir yarışa gireceğiz. Adaylık açıklaması beni son derece mutlu etti" dedi. İstanbul’dan dönüşünde Esenboğa Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin, "Partimde de ülkemde de diktatör istemiyorum" yönündeki ifadesini nasıl değerlendirdiği sorusuna, "Hiç ki diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Muharrem İnce’nin adaylığını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Bir yarışa gireceğiz. Adaylık açıklaması beni son derece mutlu etti. Umarım güzel bir yarış olacaktır" dedi.

"CHP içinde bir diktatör olduğu" eleştirisine yorumunun sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, "Ben bu tür kısır tartışmalara girmem. Bu konuda karar verecek olan partinin kendi üyeleridir" ifadelerini kullandı.

AA