Siyaset Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a davetle karşılık verdi
Paylaş
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a davetle karşılık verdi

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a davetle karşılık verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "villa tartışmalarını" değerlendirerek, "Benim villam Başbakan’ın malikanesi ile kıyaslanacaksa, eşitse, ben takas etmeye razıyım. Eğer böyle bir takas gerçekleşirse, ben o malikaneyi Kızılay’a bağışlayacağım" dedi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, NTV’de Can Dündar’ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu "villa tartışmalarına" ilişkin olarak şunları söyledi:
"Başbakan’ın evini ziyaret etmek gibi niyetim yok. Ama Başbakan arzu ederse bir TV programında kendisine o konutlar ile ilgili soracağım. Ben gazetelerdeki fotoğrafları görüp, onun üstüne bu ifadeleri seslendirdim. Ben o kadar lüks bir konuta da girmek istemem.

Benim villam Başbakan’ın malikanesi ile kıyaslanacaksa, eşitse, ben takas etmeye razıyım. Eğer böyle bir takas gerçekleşirse, ben o malikaneyi Kızılay’a bağışlayacağım.

Bu ülkede aç olarak ölü bulunan insanlar var. Bu dramların yaşandığı bir yerde Başbakan’ın o kadar lüks bir yerde oturması, etrafını Çin Seddi gibi duvarlarla örmesi doğru mudur?"

Haberin Devamı

-"TOPLUMUN YARISI DARBECİ OLDU"-

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın "Referandumda hayır diyenler bana göre darbe anayasasını savunduklarına göre darbecidir" ifadesini değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Madem ki hayır diyenler darbeci, toplumun yarısı darbeci oldu. Biz ’evet’ diyenlere kızıyor muyuz?" değerlendirmesinde bulundu. (ANKA)