Siyaset Kılıçdaroğlu Hacı Bektaş-i Veli anmalarına Sarıgül'le birlikte katıldı!
Paylaş
Kılıçdaroğlu Hacı Bektaş-i Veli anmalarına Sarıgül'le birlikte katıldı!

Nevşehir'in Hacıbektaş İlçesinde düzenlenen Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerine Mustafa Sarıgül'le birlikte katıldı

51’inci Ulusal, 25’inci Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Hacıbektaş Semah ekipleri gösteri sundu.

Haberin Devamı

SARIGÜL KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDA

Ankara’dan yanında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül ile birlikte otobüsle Hacıbektaş’a gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediyesi tarafından yaptırılan ’ Kemal Kılıçdaroğlu Kültür Merkezi’nin açılış kurdelesini, protokolle birlikte kestikten sonra salona girdi. Kılıçdaroğlu’nu burada partililer, Türk bayraklarını sallayarak karşıladı. Tribünlerden bir grup genç de 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' diye tempo tuttu. Kılıçdaroğlu, protokole Mustafa Sarıgül ile katıldı, program arasında Sarıgül'le bir süre sohbet etti.

BAYKAL'A MESAJ

Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'ü yanına oturtarak CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'a ve diğer muhaliflere de bir mesaj göndermiş oldu. Köşk seçimlerinin ardından liderlik krizine sürüklenen CHP'de, Kılıçdaroğlu'nu devirmek isteyen Muharrem İnce ve Emine Ülker Tarhan gibi isimler Baykal'ı da arkalarına alarak kılıçları çekmişti. Bu tartışmaların ardından Deniz Baykal ve Muharrem İnce, Süleyman Seba'nın cenazesinde uzun süre yan yana sohbet etmişti.

Haberin Devamı