Siyaset Kılıçdaroğlu: Kaygı duymak istemiyorsanız adres CHP
Paylaş
Kılıçdaroğlu: Kaygı duymak istemiyorsanız adres CHP

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 12 Haziran'da halkın desteğiyle yeni bir ülke inşa edeceklerini söyledi.

CHP Avcılar Gönüllü Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine katılan Kılıçdaroğlu, burada partisine ait seçim otobüsünün üstünden halka seslendi.

Haberin Devamı

CHP’nin, halkın sorunlarını bildiğini, çözümler ürettiğini, seçime, iktidara hazır parti olarak gereceklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Bu güzel ülkede herkes huzur içinde yaşasın istiyoruz. 12 Haziran’da halkın desteğiyle yeni bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Toplumun her kesimi mutlu olsun istiyoruz. Bizim hedefimiz mutlu bir Türkiye yaratmaktır. Bunun için yola çıkıyoruz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, CHP’nin kimseyle kavga etmeyeceğini, kavganın CHP’nin kitabında yer almadığını ifade ederek, barış, mutluluk ve insan sevgisinden yana olduklarını vurguladı.

"Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganlarıyla sözleri kesilen Kılıçdaroğlu, "Sizin bu umudunuzu, desteğinizi hiçbir zaman boşa çıkarmamaya kararlıyım. Benim ceplerim yok, Türkiye’m var diyeceğim" dedi.

Haberin Devamı

Vatandaşların artık soyulmaktan bıktığını ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
"Eğer, ’Yolsuzluk olmasın, yoksulluk olmasın, telefonlarım dinlenmesin, benim evimde huzur olsun’ diyorsanız, ’Çocuğum askere gitti, gelecek mi gelmeyecek mi?’ diye kaygı duymak istemiyorsanız adres CHP. Ama, ’Benim telefonlarım dinlenebilir, Diyarbakır’da bir kadın çocuklarına sabah kahvaltı veremedi diye intihar etsin’ diyorsanız, ’Bu memlekette yolsuzluk da olsun, bal tutan parmağını yalar, ne var bunda?’ diyorsanız, ’Özgürlük olmasın’ diyorsanız adres belli AK Parti."

Kılıçdaroğlu, merkezin açılışını yaptıktan sonra, Avcılar Belediyesine yürüdü. Kılıçdaroğlu, yol boyu ziyaret ettiği esnafın sorunlarını dinledi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’yi de ziyaret etti.