Siyaset Kılıçdaroğlu: Koltuklar kimsenin babasının malı değildir
Paylaş
Kılıçdaroğlu: Koltuklar kimsenin babasının malı değildir

Kılıçdaroğlu: Koltuklar kimsenin babasının malı değildir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Genel Başkan’ın toplamadığı bir Parti Meclisi karar alamaz. Cumhuriyet Halk Partisi 53 yıldır iktidar olamıyor. Parti içi çekişmelerden ne istiyoruz arkadaşlar? Koltuklar ki dedi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, Parti Genel Sekreterliği ve Parti Sözcülüğüne Süheyl Batum’un getirildiğini bildirdi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3555","3555","201011","3555-2.jpg");

YENİ YÖNETİM

Kılıçdaroğlu, halkı sevdiğini, gücünü halktan aldığını belirterek, "Gücünü bir yerlerden alanlar bu partide artık olmak zorunda değil" dedi. Kılıçdaroğlu daha sonra, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına verilen MYK üyelerinin isimlerini ve görev dağılımını okudu.

Buna göre, Gürsel Tekin Örgütlenme ve Örgüt Yönetimlerinden, Hurşit Güneş İdari Mali İşlemlerden, Mesut Değer Seçim ve Hukuk İşlerinden, İsa Gök Tanıtım, Basın ve Propagandadan, Alaattin Yüksel Yerel Yönetimlerden, İzzet Çetin Meslek Kuruluşları, Sendikalar ve Sivil Toplum Örgütlerinden, Oğuz Oyan Dış İlişkiler ve Yurt Dışı Örgütlenmeden, Didem Engin Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kollarından, Mehmet Zeki Gündüz Gençlik Örgütlenmesi ve Gençlik Kollarından, Umut Oran Ekonomik ve Mali Politikalardan, Mehmet Ali Özpolat Halkla İlişkilerden, Sencer Ayata AR-GE, Bilim Yönetim Kültür Platformundan, Melda Onur Parti İçi Eğitimden sorumlu oldu. Süheyl Batum da Genel Sekreterlik ve Parti Sözcülüğüne getirildi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, daha sonra şöyle konuştu: "Halkımıza şu vaatte bulunuyoruz; CHP yeni yönetimi tek ses, tek yürek olacaktır. Başarısız olduğumuz zaman hiç endişe etmesinler koltuklarımıza saplanıp kalmayacağız. Başarısız olduğumuz zaman alnımızın akıyla gideceğiz, yerine yeni arkadaşlarımızı getireceğiz, yeni arkadaşların da hizmetinde olacağız. O koltuklar bize sürekli oturalım diye verilmedi ve biz yeni yönetim olarak yeni bir anlayışla halka gideceğiz, halkımızı kucaklayacağız, hiç ki