Siyaset Kılıçdaroğlu: Recep Bey'e geçmiş olsun
Paylaş
Kılıçdaroğlu: Recep Bey'e geçmiş olsun

Kılıçdaroğlu: Recep Bey'e geçmiş olsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Karanlıkları aydınlığa çıkarana kadar yolculuğumuz devam edecek" dedi. Kılıçdaroğlu, Çorum’un Eskiören köyünde düzenlenen Dedesli Ovası Türkmen Şenlikleri’ne katılmak üzere Genel Sekreter Önder Sav, Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, bazı milletvekilleri ve parti yöneticileriyle sabah saatlerinde parti otobüsüyle CHP Genel Merkezinden hareket etti.Yol boyunca halkı selamlayan Kılıçdaroğlu’nu Kırıkkale girişinde çok sayıda partili davul ve zurna eşliğinde karşıladı.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu’na çiçek veren partililer, "Halkçı Kemal" ve "Seni Seviyoruz" şeklinde sloganlar attı."Ben de sizleri seviyorum" diyerek karşılık veren Kılıçdaroğlu, halktan biri olduğunu belirterek, "Beraber çıktık bu yola. Karanlıkları aydınlığa çıkarana kadar yolculuğumuz devam edecek" dedi.Daha sonra partililer arasındaki bir kadın, Kılıçdaroğlu ve Sav’a birer nazar boncuğu hediye etti.

" RECEP BEY'E GEÇMİŞ OLSUN"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çorumlulara, "Haksızlara talana vurguna karşı mücadele edeceğiz. Seçimlerde Süleyman sizlersiniz. Mührü doğru kullanırsanız, halkın iktidarını beraber kuracağız" diye seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dedesli Türkmen Şenliklerine katılmak üzere geldiği Çorum’da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Yol boyunca vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Kılıçdardolu, yoğun kalabalık nedeniyle Dedesli Şenliklerinin yapıldığı yere zamanında ulaşamadı. Saat 12.45’te planlanan programa vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi aşırı kalabalık nedeniyle konvoyun ilerleyemediği gözlendi.

Kılıçdaorğlu, aşırı kalabalık nedeniyle, Çorum merkezdeki İnönü semtinde bulunan Baha Bey Caddesini bir bucuk saatte geçebildi. Çorumlular Kılıçdaroğlu’na dokunmak için birbirleriyle yarıştı. Pek çok Çorumlu da Kılıçdaroğlu’nu evlerinin balkonlarından selamladı.

Kılıçdaroğlu, yoğun ilgi karşısında halka hitaben kısa bir konuşma yaptı. Çorumlulara seslenen Kılıçdaroğlu, "Çorum bugün AKP’yi silkeledi. Önümüzdeki dönemde inşallah bütün Türkiye’yi silkeleyeceğiz. Haksızlıklara yalana talana vurguna karşı mücadele edeceğiz. En büyük desteğimiz sizlersiniz. Seçimlerde Süleyman sizsiniz,mühür sizin elinizde. Mührü doğru kullanırsanız, halkın iktidarını kurarsınız. Hep beraber yola çıkacağız. Halkın iktidarını kuracağız" diye konuştu.

"Seçimlerde Süleyman hakkı ve adaletiyle mührü kullanmaya hazır mısınız?" diye soran Kılıçdaroğlu, "Evet" yanıtını alınca, " O zaman Recep Beye geçmiş olsun" dedi.

Bu arada Kılıçdaroğlu’na bir vatandaş kasket hediye ettiği gözlendi. Kılıçdaroğlu, şenlik alanına gitmek üzere Çorum merkezden ayrıldı.

Haberin Devamı