Siyaset Kılıçdaroğlu'nun yüzünü 'çiçek' çizdi
Paylaş
Kılıçdaroğlu'nun yüzünü 'çiçek' çizdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Bornova ilçesinde 12 tesisin açılışın yaptı. Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun yüzünü atılan bir çiçeğin çizdiği belirtildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bayındır girişinde çiçek üreticisi kadınlar tarafından karşılandı. Burada otobüsten inerken Kılıçdaroğlu'na atılan çiçeklerden biri CHP liderinin yüzünü çizdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bornova Belediyesi tarafından 50 milyon Lira’ya yaptırılan 12 tesisin açılışını ve 7 projenin startını verdi. Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan düzenlenen tören öncesi sanatçı Onur Akın şarkılarıyla kalabalığı coşturdu. Daha sonra Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, yaptığı çalışmalarla ilgili yaklaşık 20 dakika süren bir sunum yaptı.

Kılıçdaroğlu, İzmir’i İzmir yapan unsurun İzmir’de yaşayanlar ve İzmir’deki belediyeler olduğunu kaydederek, şöyle konuştu: "İnsanı seven, yüreğinde insan sevgisi olan belediye başkanları bu hizmeti yapıyorlar. Onlara şükran borçluyum, size hizmet ettikleri için. Güzel bir kentte barış içinde yaşıyorsunuz. Sevgi dolu bir kentte yaşıyorsunuz. Bütün arzum ve dileğim Türkiye’nin de İzmir gibi olmasıdır. Her inançtan, kimlikten insanımız var. Hepsi barış içinde yaşıyor. Kin yok, sevgi var. Güzel insanlar, gelin hep beraber özgürlüğü İzmir’den bütün Türkiye’ye yayalım."

"Yeni şehitler gelmesin istiyorum"

Haberin Devamı

İzmir’de belediyelerin hizmet verirken hükümetin engellemelerine maruz kaldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 62 müfettişin Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun açığını bulmak için çalıştığını savundu. Kılıçdaroğlu, Kocaoğlu’nun sadece halka hesap vereceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Biz denetimden korkmayız, çekinmeyiz. Sadece engel çıkarmayın. Çünkü Aziz Kocaoğlu İzmir’e hizmet etmek istiyor. İzmir’de mutlusunuz. Türkiye’nin de mutlu olmasını istiyorum, yeni şehitler gelmesin istiyorum. Bu coğrafyada birbirimizi kucaklayalım, sevelim. Cumhuriyeti kutlamak için engel çıkardılar, hangi baskıyı uygularlarsa uygulasınlar cumhuriyeti kutlamaktan bizi alıkoyamayacaklar. Sizleri seviyorum, size hizmet etmek istiyorum, hiçbir çocuk yatağa aç girmesin istiyorum." İzmir’de 0-5 yaş grubunda olan çocuklara İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin süt vereceğini dile getiren Kılıçdaroğlu, Anneler çocuklarını Büyükşehir Belediye Başkanımızın kendilerine getirdiği sütle besleyecekler. Hükümet örnek mi almak istiyor, gelsin Aziz Başkan onlara bir kurs versin, halka yurttaşa nasıl hizmet edilir ve hizmet ucuza nasıl mal edilir?" diye konuştu. Onur Akın’ın konser verdiği törende, Türkan Saylan Kadın Konukevi ve Toplum Merkezi, Dramalılar Köşkü ve Bornova Kent Müzesi, restore edilen Atatürk Kitaplığı, Evka 4 Pazaryeri, Işıkkent Kapalı Pazaryeri ve Düğün Salonu, Pınarbaşı Pazaryeri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası, Bornova Gençlik Merkezi, Büyükpark Veteriner Kliniği, Büyük Çarşı Sokak Sağlıklaştırması, parklar ve çocuk alanlarının açılışı yapıldı ve belediyenin yeni araçları hizmete alındı. Törende, açılış yapılan noktalara video konferans yöntemi ile bağlantı kuruldu. Ayrıca, Bornova Merkez Pazaryeri, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Altındağ Spor Kompleksi, Çamkule Mahallesi Pazaryeri, Bornova Şehir Stadyumu ve Bornova Cumhuriyet Evi Restorasyonu projeleri başlatıldı.

YÜZÜNÜ ATILAN ÇİÇEK ÇİZMİŞ

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Bayındır ziyareti sırasında vatandaşların attığı çiçekler nedeniyle sağ yanağının çizildiği görüldü.

AA, DHA

Haberin Devamı